Hogwarts Legacy
pre-dk 125
  2022-11-28

  Inets Julkalender 2022

  Dagliga klappar och erbjudanden

  Med december vid dörren är det dags att ladda för vår julkalender!

  Precis som tidigare år kommer vi öppna en ny lucka varje dag från 1 till 24 december, med en ny video, nya tävlingar och heta, unika erbjudanden dagligen.

  Nytt för i år är att vi kommer ha ännu finare klappar, med ett totalt värde över en kvarts miljon, och att vi bjuder in er till att följa med när vi drar vinnarna direktsänt under Dubbelklick.

  Från och med streamen 8 december kommer vi dra luckorna från den gångna veckan, så att vi förhoppningsvis kan se glada hurrarop i chatten och få ta del av vinnarnas glädje live.

  Men räds ej, du behöver inte sitta med för att ha chans att vinna – skulle vinnaren inte sitta i chatten kommer denne fortfarande vinna och meddelas via mejl i efterhand.

  Luckorna öppnas varje dag 10:00 och du hittar både tävlingen och erbjudandet på inet.se/julkalender, som vi länkar till här nedanför. Alla tävlingar och erbjudanden är igång 24 timmar, eller tills att erbjudandet sålt slut, förutom julaftonens tävling som pågår längre.

  På inet.se/julkalender hittar ni just nu information om årets julkalender och en summering av förra årets vinster, men från 1 december kommer ni hitta en kalender med alla luckor, där ni kan se vilken tillverkare som står för vinsten för respektive dag, och hur mycket vinsten är värd just den dagen. Därtill kommer vi ha ett körschema längst ner på sidan, där ni kan se när vinnarna för de olika luckorna dras.

  Erbjudandena kommer vi inte skvallra om i förväg, så se till att vara på plats 10:00 varje dag för att se vad det bjuds på. Vi kommer ha riktigt fina och exklusiva erbjudanden, så missa verkligen inte det.