6336807
pre-dk 125
2023-01-03

Akko äntligen här

Oväntat prisvärda mekaniska tangentbord

På senare år har konkurrensen på tangentbordsmarknaden hårdnat rejält, sedan intressanta nya tillverkare som Varmilo, iQunix och Keychron äntrat den nordiska marknaden. Nu är det dags att välkomna ytterligare en spännande spelare till planen, nämligen Akko.

Akko har blivit omtyckta internationellt för deras suveräna kombination av design, funktionalitet och kvalitet för pengarna, där de erbjuder oerhört attraktiva helhetspaket vid respektive prispunkt.

Designmässigt bjuder Akko på sobra men lekfulla modeller för många olika smaker, där de kombinerar modernt och retro med inslag av färg och specifik tematik. Deras tangentbords ytterhöljen är i regel helt i plast, men precis som Varmilo lyckas de ändå få till en helgjuten känsla som känns långt mer premium än vad plastbyggen normalt gör.

Sett till funktionalitet bjuder Akko på det mesta man kan begära av ett entusiasttangentbord, men till ett långt lägre pris. Samtliga modeller är nämligen programmerbara och bjuder på avtagbar USB-C, PBT-tangenter, RGB och hot swap, vilket gör det möjligt att enkelt byta brytare i efterhand. På tal om brytare tillverkar Akko egna, och i videon listar vi vilka vi erbjuder och gör specifikationsjämförelse mot liknande varianter från MX Cherry.

Via länken här nedan hittar du vårt nuvarande Akko-sortiment, vilket inkluderar modeller med flera olika teman, storlekar och anslutningsmöjligheter, vi har såväl trådbundna som trådlösa. Så hoppa ner till länken efter att du sett videon, och om du har önskemål på andra modeller du gärna ser oss ta in får du väldigt gärna lämna en kommentar på Youtube.