8430
OnePlus 11
  2023-02-16

  OnePlus 11

  Besten är tillbaka

  OnePlus 11 är OnePlus senaste flaggskepp som packar allt det vi gillar med OnePlus-mobiler samt en hel del förbättringar jämfört med tidigare modeller.

  Bland annat så är deras notifkationshantering tillbaka som vi inte såg på 10T modellen utan på 10 Pro senast. Sedan har vi också fått en snäppet större telefon där skärmen både har högre bildupplösning och ljusstyrka.

  Kikar vi lite på prestandan hittar vi Qualcomms senaste Snapdragon 8 Gen 2 som levererar riktigt bra prestanda och vi har även valet att välja upp till 16 GB internminne. Vi ser även snabb lagring med nya UFS 4.0 där man kan välja upp till 256 GB lagringsutrymme.

  Det som kanske sticker ut mest när man kollar på denna mobiltelefon är den runda kameramodulen på baksidan där vi hittar totalt tre kameror. Dessa kameror är framtagna med hjälp av Hasselblad och med sensorer från Sony som alla tar riktigt fina bilder och krispiga videos. Sedan kommer OnePlus 11 även med en 16 MP selfiekamera.

  På telefonen så navigerar man sig runt med nya Oxygen OS 13 som är skapat utifrån Android 13, som är ett smidigt operativsystem som gör det enkelt att hitta allt man behöver.

  För att veta mer om OnePlus 11 kan du spana in vår videogenomgång och du hittar produkten på länken nedan: