8429
  2023-03-07

  En ultragrym laptop

  Samsung Galaxy Book3 Ultra

  Samsung är tillbaka med sin Galaxy Book-serie och i denna genomgång har vi fokus på den mest kraftfulla modellen: Galaxy Book3 Ultra. Denna laptop kommer för tillfället i två uppsättningar där du har valet mellan ett RTX 4050 eller RTX 4070. Dessutom har vi den kraftfulla processorn Intel Core i7 13700H eller i9 13900H.

  Denna laptop är utformad för kreatörer som jobbar professionellt med skapande. Antingen om du är grafiker, videoproducent, fotograf eller 3D-grafiker så kan Book3 Ultra vara valet för dig. Denna laptop kommer med en vacker AMOLED-panel som erbjuder 120% i DCI-P3 och dessutom 120 Hz i uppdaternigsfrekvens. Så det är både en mycket färgstark skärm för dina färgkänsliga projekt men du får även bra kontraster och svärta från AMOLED-tekniken.

  På grund av att vi dessutom har ett Nvidia GeForce RTX-kort kommer vi även kunna spela på dessa utan problem. Vi lyckades till och med spela trippel A-titlar som Red Dead Redemtion på mellan till hög grafik. Så vi kan verkligen se att Samsung har fokuserat på att utforma denna laptop både för kreatören men även dig som vill kunna spela på den.

  Låter detta som något för dig? Spana in vår videogenomgång och följ länken nedan för att komma till alla Samsung Galaxy Book3: