Inet.se
Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
2023-05-09

ASUS Zenbook S 13 OLED

Löjeväckande smidig, löjeväckande läcker

Nya Zenbook 13 S OLED känns verkligen ny, på flera sätt.

ASUS bytte nyligen sin logga och med den här modellen har de inkorporerat den i locket på ett oerhört läckert sätt. Logotypen är överdimensionerad och dess enkla linjer spiller ut över kanterna av den granitliknande ytan, vilket ger laptopen en distinkt, annorlunda känsla som tydligt särskiljer den från dess föregångare.

Men den är inte bara läcker, Zenbook 13 S OLED, den är smidig och funktionspackad också. Det första man slås av är skärmen, en 13,3” stor OLED-panel med upplösningen 2880x1800, det praktiska bildförhållandet 16:10, 100% av färgrymden DCI-P3, ljusstyrka upp till 550 cd/m² och HDR 500 True Black. En redigt bra OLED-skärm, helt enkelt.

Därutöver bjuds vi med vår modell på en tiokärnig Intel-processor med Iris Xe-grafik, snabb lagring, snabbt internminne och en kraftfull anslutningsuppsättning, med två Thunderbolt 4-portar, en fullstor HDMI 2.1, en USB-A och en kombinerad ljudanslutning. Det man behöver av en modern arbetslaptop, med andra ord.

Men det mest imponerande är i vilken formfaktor det här erbjuds. Zenbook 13 S OLED väger nämligen blott 1 kg och är vid sin tjockaste punkt strax över 1 cm. Trots det bjuds vi på ett för storleken väl tilltaget batteri, 63 WHrs, som ger oss upp till 14 timmars batteritid.

Letar du efter en modern, smidig, lyxig och funktionsrik laptop för exempelvis business-resorna eller universitetsföreläsningarna kan det här vara precis vad du är ute efter. Läs mer om ASUS Zenbook 13 S OLED via länken nedan.