Inet.se
Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers

Video - ROG Ally

Som Steam Deck, fast bättre

ASUS ROG Ally är en 608g tung gamingdator som tar högkvalitativt PC-spelande till det handhållna formatet. Här kan vi spela många krävande AAA-titlar eller njuta av hög fps och en 120 Hz-skärm i populära titlar som Hades, Doom Eternal eller Diablo III på resande fot.

Nyckeln till dess imponerande prestanda stavas AMD Z1 Extreme, en sprillans ny APU som kombinerar senaste generationen Ryzen och Radeon i ett energieffektivt paket som ger cirka dubbelt så hög prestanda som den APU som används i Steam Deck.

För att ackompanjera Z1 Extreme har ASUS utrustat ROG Ally med en 7” stor och högkvalitativ IPS-panel med touch, Full HD-upplösning, hög ljusstyrka, 120 Hz uppdateringsfrekvens och AMD FreeSync Premium – för en helt ny typ av handhållen gamingupplevelse.

För att ge största möjliga frihet har ASUS valt att använda sig av Windows 11, vilket ger oss precis samma möjligheter som med en vanlig gamingdator. Därtill har de i samarbete med Microsoft tagit fram kontroller som efterliknar de som finns till Xbox, för att säkerställa bästa möjliga kompatibilitet med så många spel som möjligt.

I videon går vi igenom ROG Ally i dess helhet och pratar om såväl prestanda som alla dess funktioner, och det råder ingen brist på sådana. När du sett videon kan du läsa mer om ROG Ally och förboka ditt exemplar via länken här nedanför, inför släppet 13 juni.