Inet.se
Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
  2023-05-22

  Ducky One 3

  Nu som hotswap

  Ducky One 3 bjuder på nya funktioner och en hel del nya utseenden. Ducky, som är en av världens främsta tillverkare av tangentbord, blev väldigt populära när de tog fram deras små tangentbord som tog västvänligt mindre med plats på skrivbordet.

  Även ifall Ducky är främst kända för sina mindre tangentbord kommer One 3 med alla olika formfaktorer: 60%, 65%, TKL samt fullstor. Vi bjuds även på nya utseenden med unika färgkombinationer och en mängd val när det kommer till brytare.

  På dessa prisvänliga gamingtangentbord hittar vi bakgrundsbelyst RGB som du kan styra direkt på tangentbordet med funktionsknappar. Alla keycaps är i lyxigt PBT-material och brytarna är de välkända Cherry-brytarna som erbjuder allt från tysta, lätta, tunga och högljudda brytare. Men Ducky One 3 erbjuder även hotswap som gör att du enkelt kan byta brytare vid behov.

  Från Ducky hittar vi även en hel del tillbehör som Duckys Switch kit för att byta brytare, PremiCord som är ett snyggare alternativ på tangentbordskabel. Sedan finns det även stora musmattor, handledsstöd samt keycaps i flera olika färger.

  Är ni nyfikna på Ducky One 3 kan vi rekommendera att spana in vår videogenomgång för mer information. Samtliga produkter hittar ni på knappen här nedan: