Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
  2023-06-28

  Designad av datorälskare

  Antec Performance 1 FT

  Antec Performance 1 FT är ett imponerande full tower ATX-chassi från Antec som har lång erfarenhet av att tillverka datortillbehör. Chassit har fått mycket uppmärksamhet för sin byggkvalitet och användarvänlighet. Med sina rymliga dimensioner och många platser för extra tillbehör erbjuder det gott om utrymme för uppgraderingar och enkel installation.

  En av chassits framträdande egenskaper är dess goda luftflödesmöjligheter, med ett stort intag på framsidan och flera fläktplatser. Den avtagbara mesh-fronten, som enkelt kan rengöras, hjälper till att maximera luftflödet och minska dammansamling. Med tre 140mm fläktar i fronten och en 120mm fläkt på baksidan erbjuds bra kylning och övertryck för att hålla komponenterna svala.

  Chassit har också utformats med användarvänlighet i åtanke. Det finns tydligt markerade anslutningar och knappar på toppen, inklusive USB-C, USB-uttag, ljuduttag och temperaturknapp för CPU eller grafikkort. Byggkvaliteten är hög, vilket gör det enkelt att montera och säkra komponenter som moderkort och grafikkort. Dessutom erbjuder chassit gott om utrymme för kabelhantering och har förinstallerade resårband för att organisera och hålla kablar på plats.

  Antec Performance 1 FT är ett robust chassi som kan rymma de största grafikkorten och är utformat för att klara flera års uppgraderingar. Dess design är stilren och passar både för gaming- och arbetsstationer. För dem som uppskattar byggupplevelsen och letar efter ett chassi med bra byggkvalitet och utmärkt luftflöde kan Antec Performance 1 FT vara ett bra val.

  Ovanför finns videon och nedan finns mer information om själva chassit.