Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
  2023-07-09

  Städa vått och torrt

  Roborock Dyad Pro

  Roborock Dyad Pro är en kraftfull handhållen dammsugare som kan rengöra både vått och torrt. Den fungerar som både en mopp och en dammsugare, och klarar av att städa upp spill, grövre smuts och även såser och oljor.

  Du kan koppla upp den till Roborock-appen där du kommer hitta inställningar när det kommer till sugkraft, vattenmängd och hastighet. Sugkraften når upp till en imponerande 17 000 Pascal och batteritiden ligger på 43 minuter.

  Den har även en automatisk rengöringsfunktion för mopparna som använder sig av smarta sensorer för att anpassa städningen utifrån mängden smuts och miljö. Du fyller enkelt på med golvrengöring i den automatiska behållaren som det dessutom inte krävs någon specialvätska utan du kan använda valfri rengöringsvätska.

  Mopparna är rörliga och kan städa både brett och i hörn med minimal marginal. Du kan även justera hastigheten på de motoriserade mopparna via appen.

  Dammsugaren väger 4,8 kg och är enkel att hantera. Detta hjälps också av just de motoriserade mopparna som kommer hjälpa att köra dammsugaren framåt.

  Den rena vattentanken rymmer 900 ml vatten och den smutsiga tanken rymmer 770 ml. Efter städningen kan du enkelt tömma den smutsiga tanken och även utföra regelbunden underhållning.

  När du placerar dammsugaren på laddningsdockan rengör den dessutom automatiskt mopparna samt torkar dem.

  Roborock Dyad Pro är en effektiv och bekväm lösning för daglig städning och finns nu på Inet.se: