Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
  2023-08-21

  Smarta rullgardiner från Motionblinds

  Vi visar hur enkelt det är att sätta upp

  Nu finns en enkel lösning för att göra dina traditionella rullgardiner smarta och fjärrstyrda. Motionblinds har en innovativ produkt som gör det möjligt att uppgradera dina befintliga rullgardiner till smarta enheter som kan styras via telefon eller fjärrkontroll. Idag visar vi hur enkelt det är att installera detta system.

  För att börja behöver du en rullgardin som har möjlighet att tas isär på sidorna. Ett tidigare försök med en Ikea-rullgardin visade sig vara begränsat då den inte kunde monteras utan att skadas. Istället rekommenderas tillexempel Fridans-rullgardiner som är kompatibla med Motionblind-systemet. Genom att demontera sidorna på rullgardinen, kan den nu förvandlas till en smart enhet redo för installation.

  Installationen kräver även Motionblinds motor som finns tillgänglig i två varianter: en med Bluetooth och en utan. Den med Bluetooth eliminerar behovet av en separat Wi-Fi brygga för att styra enheten med din telefon. Å andra sidan erbjuder Wi-Fi bryggan möjligheten att integrera rullgardinerna i ditt smarta hemnätverk och fjärrstyras från utanför ditt hem. För enklare styrning kan även en fjärrkontroll köpas till.

  Installationen är enkel och inkluderar att ta ner den befintliga rullgardinen för att montera MotionBlinds motor på den. Detta öppnar upp en värld av bekvämlighet och smarta hemlösningar. Genom att enkelt uppgradera dina rullgardiner med MotionBlinds blir ditt hem ännu smartare och mer anpassat till din livsstil.

  Ovanför finns videon och nedan finns mer information om alla produkter från Motionblinds.