Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
  2023-08-26

  Samsung Galaxy Tab S9

  Din nästa surfplatta?

  Samsung har släppt den senaste generationen av sina Galaxy Tab-surfplattor. Vi har kikat närmare på denna nya S9-serie och vad de olika variationerna erbjuder.

  Samsung Tab S9 erbjuder tre modeller, främst varierande i storlek. Ultra-modellen sticker ut med sin stora 14.6-tums skärm. Men variationen stannar inte där; skillnader finns i lagring, RAM, kamera och batteri.

  Utseendemässigt liknar Tab S9 sina föregångare, men kamerornas design har ändrats för att passa den moderna estetiken och även matcha de nya Z Flip5 och Fold5. Färgalternativ inkluderar grafit och beige, och anslutning kan väljas mellan Wi-Fi och 5G.

  Den mest betydande uppgraderingen från S8 Tab är processorn - Snapdragon 8 Gen 2, stödd av en Adreno grafikprocessor. Prestandanivån gör Tab S9 till en mångsidig ersättning för många bärbara datorer. Samtliga modeller inkluderar en S-penna, med förmågan att laddas på baksidan av plattan tack vare magnetisk koppling.

  För arbetsinriktade användare erbjuds tangentbord och skyddsfodral som tillval. Den nya processorn möjliggör allt från smidig arbetsprestanda till en laggfri spelupplevelse. AMOLED 2X-skärmen, med upp till 120 Hz uppdateringsfrekvens, levererar även imponerande visuell kvalitet.

  IP68-klassificeringen är en nyhet i Tab S9-serien och ger ökat skydd mot vatten och damm. Kamerorna varierar; S9-modellen har en 13MP bakkamera och selfiekamera. S9+ och Ultra-modellerna inkluderar en telekamera, Ultra har dessutom dubbla selfiekameror som erbjuder möjligheten att filma i 4K 30p.

  Andra höjdpunkter inkluderar 45W snabbladdning, större batteri och större AKG Quad-högtalare med Dolby Atmos. Alla modeller stöttas av Snapdragon 8 Gen 2-processorn och erbjuder en variation av lagring och storlek. Sammanfattningsvis är Samsung Tab S9 en mångsidig serie som riktar sig till olika användarbehov. Spana in vår videogenomgång för mer information och klicka på knappen nedan för att komma till produkten: