Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
  2023-08-25

  Back to school med Lenovo

  IdeaPad Slim 5

  Lenovo har släppt det senaste tillskottet till deras framgångsrika IdeaPad-serie - IdeaPad Slim 5 - en bärbar dator som drivs av kraftfulla AMD Ryzen-processorer. Den nya modellen erbjuder användarna en balans mellan prestanda och bärbarhet och du kommer även ha valet mellan en 14"-skärm med OLED eller IPS eller en 16" skärm med IPS.

  Med den senaste generationens AMD Ryzen-processorer levererar IdeaPad Slim 5 imponerande prestanda för dagliga uppgifter och arbetskrävande applikationer. Du har även valet mellan två olika processorer: en Ryzen 5 eller Ryzen 7 samt val när det kommer till mängden RAM.

  Datorn har en slimmad och lätt design som passar perfekt för personer som är på språng, kanske till plugget? Batteritiden är imponerande och möjliggör långa arbetspass och underhållning utan att behöva oroa sig för strömförsörjning där ena modellen har en batteritid på upp till 19 timmar tack vare de energieffektiva komponenterna.

  IdeaPad Slim 5 erbjuder också olika anslutningsmöjligheter där du kan koppla upp den till upp till 2 externa skärmar samtidigt tack vare en fullstor HDMI samt dubbla USB-C.

  Är detta din nästa laptop för plugget eller arbetet? Spana in vår videogenomgång ifall du vill veta mer.