Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
  2023-09-05

  Superlight är tillbaka!

  Logitech G PRO X SUPERLIGHT 2

  Storsäljaren från Logitech G är tillbaka och levererar nya brytare, förbättrad batteritid samt en förbättrad sensor. Så sitter du och funderar på att uppgradera din nuvarande mus ser vi inte mycket anledning att inte välja nya Superlight 2.

  Denna populära gamingmus används av allt från casual gamers till professionella e-sportspelare tack vare sin bekväma passform, lätta vikt och pålitliga anslutning. Med Logitech LIGHTSPEED 2.4 GHz reciever får du noll märkbar latens och med den nu uppgraderade HERO 2 sensorn får du även 2K polling, 32.000 DPI samt noll form av accelerering, smoothing eller filtrering.

  Den nya Superlight 2 kommer dessutom med en uppgraderad batteritid som nu når upp till hela 95 timmar för obehindrad gaming. Sedan får vi också nya brytare som nu är hybrida optisk-mekaniska och levererar optisk avläsning samt ett mekansiskt taktilt klick. Detta ger oss inte bara en goare känsla på klicket men även mer pålitlig och snabbare avläsning samt även en längre livslängd. Sen för att sätta pricken över i:et så laddas den även numera med USB-C.

  För att veta mer om nya Superlight 2, spana in vår videogenomgång och klicka på länken nedan för att komma till produktsidan: