Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers

Så här byggs din dator

Montering via Datorbyggaren eller Inet System – så går det till

För dig som vill ha alla fördelar av att bygga en dator själv, utan att faktiskt behöva bygga den själv, erbjuder vi vår monteringstjänst. Med den byggs och testas din dator av professionella montörer här i Sverige.

Men vad händer egentligen efter att du lagt en beställning, var och hur byggs din dator?
Det ger vi svaret på i den här videon.

Om du efter att ha sett videon vill använda dig av vår monteringstjänst finns det tre olika sätt att göra det.

För dig som vill välja delar helt själv finns det två vägar att gå – antingen lägger du till monteringsartikeln direkt i din kundvagn eller så väljer du till det i vår Datorbyggare, ett verktyg som hjälper dig välja delar genom att exkludera delar som inte är kompatibla med de du redan valt. Vi rekommenderar varmt att använda dig av Datorbyggaren oavsett om du är en veteran eller om det är ditt första datorbygge, med Datorbyggaren minimerar du risken att välja delar som inte fungerar med varandra.

Skulle du helt sakna förkunskap om datorer kan du ändå få en högkvalitativ och anpassningsbar dator utan att läsa på, genom att välja en av våra Inet System-datorer. Med Inet System erbjuder vi en lång rad färdiga konfigurationer för olika prestandanivåer. Dessa kan du själv kan anpassa efter behov, om du exempelvis vill ha ett kraftfullare grafikkort.

Vill du spana in våra Inet Sytem-datorer eller testa vår Datorbyggare får du gärna följa någon av länkarna här nedan, och skulle du vilja ha hjälp att välja något som passar det du ska göra är du alltid välkommen att höra av dig till oss för rådgivning.