Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
  2023-10-11

  En rejäl gaminglaptop med RTX 4090

  MSI Vector-serien.

  I dagens genomgång på Inet har vi tittat på MSI Vector, en serie med kraftfulla gaminglaptops som kommer med imponerande prestanda och stilren design. Den har en aluminium- och plastkonstruktion, komplett med per-key RGB tangentbord och omfattande portmöjligheter, inklusive Thunderbolt 4 och SD-kortläsare.

  Skärmen är utrustad med en snabb IPS-panel med låg svarstid på 3ms, QHD-upplösning och en imponerande 240Hz uppdateringsfrekvens. Den stora höjdpunkten är prestandan, med alternativ för upp till RTX 4090-grafikkort, i9-processor och upp till 32 GB DDR5-minne (uppgraderbart till 64 GB). Kylsystemet, MSI Cooler Boost 5, säkerställer effektiv kylning under intensivt spelande.

  Batteriet är 90 wattimmar och ger upp till 6 timmars användning, och den medföljande laddaren på 330W ger tillräckligt med ström för att driva de kraftfulla komponenterna även under spel. Laptoppen har även en 720p webbkamera, 2.5 gigabit per sekund Ethernet-stöd och levereras med Windows 11 Home förinstallerat.

  MSI Vector är en komplett paketlösning för spelentusiaster, med högupplöst skärm, imponerande prestanda och ett välutformat kylsystem, allt inpackat i en bärbar och elegant formfaktor på ca 3 kg. Det här är en kraftfull laptop som möter de högsta kraven från moderna speltitlar.

  För mer information, spana in vår videogenomgång. Annars hittar du alla modeller på länken nedan: