Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
  2023-10-25

  Nästa nivå av handhållen gaming

  Lenovo Legion Go

  Lenovo har släppt sitt senaste tillskott till den handhållna spelvärlden – Lenovo Legion Go. Denna kraftfulla enhet är utrustad med imponerande teknik för att erbjuda spelare en optimal upplevelse oavsett var de är.

  Enheten har en imponerande 8.8-tums skärm med QHD+ upplösning och en uppdateringsfrekvens på 144 Hz, vilket ger spelare en klar och smidig grafik. Den drivs av den kraftfulla Ryzen Z1 Extreme APU:n, som ger tillräckligt med prestanda för att klara av även mer krävande spel. Med stöd för Radeon Super Resolution kan spelare dra nytta av ytterligare prestandaförbättringar genom uppskalning

  Legion Go erbjuder en bekväm spelupplevelse med sina avtagbara handkontroller och ergonomiska design. Dessutom kan spelare enkelt ansluta externa tillbehör och till och med spela på en extern skärm tack vare dess USB 4-kompatibilitet. Vi har även möjligheten att omvandla en av kontrollerna till en fullt fungerande vertikal gamingmus vilket gör att Legion Go blir en av de mest mångsidiga handhållna datorerna.

  Enheten är inte bara kraftfull utan också praktisk för spelare som är på språng. Den har en inbyggd kickstand och möjlighet att koppla upp till en extern skärm vilket gör att du kan sätta upp din gamingstation var du än befinner dig. Dess batteri på 49.2 watt-timmar ger dig en okej batteritid för dina spelsessioner, men ta med en powerbank ifall du vet att du ska spela länge utan strömkäll. Och med Lenovo's Super Rapid Charge-teknik kan användare snabbt ladda upp enheten och komma tillbaka till spelet.

  I sammandrag är Lenovo Legion Go en imponerande handhållen spelkonsol som imponerar med sin högupplösta skärm, kraftfulla prestanda och användarvänliga design. För spelare som är ute efter en portabel spelupplevelse är detta definitivt en enhet att överväga.Spana in vår videogenomgång för att få all information om Legion Go och klicka på länken nedan för att komma till produktsidan: