Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
  2023-11-06

  True Wireless Sony In-ear

  Vilka Sony In-ear hörlurar passar dig bäst?

  I dagens digitala värld är valet av hörlurar mer relevant än någonsin. Simon tar oss med på en djupdykning i tre olika Sony truly wireless in-ear-hörlurar i varierande prisklasser för att hjälpa oss förstå vilka som passar oss bäst. De tre modellerna som granskas är Sony WF-C500, Sony WF-C700N och Sony WF-LS900N LinkBuds S.

  Sony är känt för sin långa historia inom ljudteknik, inklusive högkvalitativa in-ear-hörlurar och over-ear-hörlurar. De senaste åren har de utmärkt sig med sina högpresterande hörlurar, kända för sin ljudkvalitet och avancerade funktioner som brusreducering.

  Simon börjar med att presentera Sony WF-C500, ett instegsalternativ med överraskande bra ljudkvalitet i sin prisklass. Dessa hörlurar har imponerande batteritid och snabbladdning. Men de saknar aktiv brusreducering, stöd för multipoint-anslutning och använder Bluetooth 5.0 istället för den senaste Bluetooth 5.2-versionen.

  Därefter granskas Sony WF-C700N, som erbjuder bättre bas, aktiv brusreducering och stöd för multipoint. Även om batteritiden minskar något när brusreduceringen används, är detta ett bra alternativ för dem som värdesätter ljudkvalitet och avancerade funktioner.

  Slutligen presenteras Sony WF-LS900N LinkBuds S, som ligger under Sony WF-1000XM5 i pris men erbjuder ändå avancerade funktioner som stöd för Dolby Atmos och LDAC. Dessa hörlurar har också en ergonomisk design och levererar bra ljudkvalitet.

  Simon betonar att valet av hörlurar beror på dina personliga preferenser och behov. Om du letar efter ett prisvärt alternativ med god ljudkvalitet och inte behöver brusreducering eller multipoint-anslutning, kan Sony WF-C500 vara rätt val. Om du däremot vill ha en kraftigare bas och avancerade funktioner är Sony WF-C700N ett bra alternativ. För dem som vill ha nästan premiumfunktioner till ett mer överkomligt pris är Sony WF-LS900N ett utmärkt alternativ.

  Nedan finner du produkterna, och ovan hittar du videogenomgången av dessa Sony in-ear hörlurar.