Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
  2023-11-15

  Mini LED för alla

  Vi kikar in den prisvärda Acer 27" Nitro XV275UP

  I dag presenterar vi Acer Nitros senaste tillskott till gamingvärlden - en imponerande 27-tums Mini LED-skärm som erbjuder en komplett spelupplevelse. Trots att den är packad med avancerad teknik, lyckas skärmen hålla priset nere och bli tillgänglig för en bredare publik.

  Designen är stilren med smala kanter och enkel installation, vilket ger en ren och modern estetik. Anslutningsmöjligheterna imponerar med dubbla HDMI-portar för upp till 144 Hz uppdateringsfrekvens, DisplayPort för 170 Hz, USB-portar och en praktisk hörlursutgång. Användaren kan också anpassa skärmen genom att justera höjd, vinkel och rotation samt njuta av en RGB-list på baksidan för en extra touch av spelglädje.

  Men skönheten sitter inte bara i utseendet - skärmens inre är minst lika imponerande. Med en QHD-upplösning på 2560 x 1440 och en färgrymd som täcker 99% av AdobeRGB, levererar den imponerande bildkvalitet. Den höga uppdateringsfrekvensen på 170 Hz och inbyggd FreeSync-teknik eliminerar tearing och minimerar ögontrötthet under långa spelsessioner, vilket bekräftas av TÜV-certifieringen.

  Det som verkligen sätter denna skärm i en klass för sig är Mini LED-tekniken. Denna relativt nya teknik för gaming-skärmar erbjuder en perfekt svärta liknande OLED, samtidigt som den undviker problem som burn-in och låg ljusstyrka. Med upp till 1000 nits i peak-ljusstyrka tar denna skärm spelupplevelsen till en helt ny nivå.

  Även om priset kan vara högre jämfört med vanliga IPS-skärmar, är det svårt att jämföra upplevelsen. Den breda färgrymden, höga upplösningen, snabba uppdateringsfrekvensen och den imponerande Mini LED-tekniken gör Acer Nitros senaste skärm till det ultimata paketet för alla gaming-entusiaster.

  Nedan finner du produkterna, och ovan hittar du videogenomgången av Acer 27" Nitro XV275UP