Oculus

Gör dig redo för nästa generation av spel med Oculus VR-headsets. I utbudet hittar allt från premiummodeller med den senaste tekniken, högre upplösningar och sofistikerade handkontroller som känner av dina händer – till portabla alternativ som låter dig ta med den virtuella världen vart du än är på väg.


Oculus Quest 2

Oculus Quest 2 är ett kraftfullt headset med 50% högre upplösning än den första modellen. Quest 2 ställer inget krav på dator eller sladd för att använda. Med Quest får du fullfjädrade handkontroller med en hel uppsättning knappar och spakar – samt fullständig rörelseigenkänning. Designen har också uppdaterats från Quest 1 med en lättare vikt och ett mer ergonomiskt spänne. Sensorerna på Quest låter dig dessutom uppleva VR i rumskala, något som tidigare krävt extra basstationer för att fungera.


Oculus har även lagt till handigenkänning utan några kontroller och möjligheten att koppla in ett Quest i en dator via Oculus Link. Detta för att dra nytta av den extra prestandan som en dator klarar av att leverera.


Oculus Go

Med Go behöver du ingen dator för att njuta av virtuell verklighet. Allting sitter i headsetet, vilket gör det enkelt att ta med sig och använda utan vidare setup. Tillsammans med den medföljande kontrollen kan du ta del av Oculus breda bibliotek av spel och upplevelser i en hög upplösning i ett bekvämt utförande.


Oculus Rift

Rift är Oculus serie med headsets dedikerade för användning med en dator. För att driva detta headset krävs det ett nog kraftfullt grafikkort som också har stöd för teknologin.


Det är med Oculus Rift som allting började för tillverkaren. Från den första prototypen efter Kickstarter-kampanjen till dagens färdiga produkter med inside-out tracking och högupplösta paneler.


Filter

Produkter