Oculus VR Headset

Gör dig redo för nästa generation av spel med Oculus VR-headsets. I utbudet hittar du allt från premiummodeller med den senaste tekniken, högre upplösningar och sofistikerade handkontroller som känner av dina händer – till portabla alternativ som låter dig ta med den virtuella världen vart du än är på väg.Oculus Quest 2

Oculus Quest 2 är ett kraftfullt headset med 50% högre upplösning än den första modellen. Quest 2 ställer inget krav på dator eller sladd för att använda. Med Quest 2 får du fullfjädrade handkontroller med en hel uppsättning knappar och spakar – samt fullständig rörelseigenkänning. Designen har också uppdaterats från Quest 1 med en lättare vikt och ett mer ergonomiskt spänne. Sensorerna på Quest låter dig dessutom uppleva VR i rumskala, något som tidigare krävt extra basstationer för att fungera.


Oculus har utöver det lagt till handigenkänning utan några kontroller och möjligheten att koppla in Quest 2 i en dator via Oculus Link kabeln. Detta för att dra nytta av den extra prestandan som en dator klarar av att leverera.


Elite Strap

Den ergonomiska remmen är utformad för Oculus Quest 2, och genom att vrida på storlekshjulet kan du anpassa stabilitet och stöd. En flexibel rem ligger tätt mot huvudets baksida och bidrar till att fördela vikten, vilket möjliggör längre och bekvämare speltid.


Link Cable

Den här 5 meter långa USB-kabeln av modellen 3 Type-C ansluter ditt Quest eller Quest 2 till en kompatibel speldator, och du får åtkomst till ett brett utbud av VR-spel för datorn från det actionspäckade Oculus Rift-biblioteket. En lätt och flexibel design ger bästa möjliga upplevelse. Innehåll, dator och VR-headset ingår inte.


Fit Pack

Det här paketet är utformat för Oculus Quest 2 och innehåller ett par ljusblockerare samt två ansiktsdelar i olika bredd avsedda för olika ansiktsformer. Den bredare ansiktsdelen har mindre vaddering runt ansiktet för en bekvämare passform. Den smalare ansiktsdelen har mer vaddering, vilket ger mer struktur.


Oculus Rift S

Rift är Oculus serie med headsets dedikerade för användning med en dator. För att driva detta headset krävs det ett nog kraftfullt grafikkort som också har stöd för teknologin.


Det är med Oculus Rift som allting började för tillverkaren. Från den första prototypen efter Kickstarter-kampanjen till dagens färdiga produkter med inside-out tracking och högupplösta paneler.
Den uppdaterade versionen, Rift S, ger något skarpare bild och snabbare uppdateringsfrekvens än föregångaren.


Filter

Produkter