Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers

Programvara

Är du ute efter att lägga till programvara till din dator är vi på Inet här för dig. Hos oss hittar du digitala licenser på allt från officeprogram till säkerhetsprogram med antivirus.

Vi skickar dina nya licenser hem till dig på digitalt vis. Allt du behöver göra är att följa instruktionerna för att ladda hem allt nödvändigt, ingen väntetid nödvändig.

Bildredigering och operativsystem

Så vad har du att välja mellan då? Om det är bildredigering du är ute efter har vi de senaste versionerna av Adobe Photoshop på lager, antingen på engelska eller svenska.

Bland våra officeprogram hittar du i sin tur allt du behöver för att skapa presentationer, textdokument och mycket mer.

Behöver du ett operativsystem till din dator erbjuder vi Windows i ett flertal utföranden. Välj det som passar bäst för ditt användningsområde.

Säkerheten först

Är du istället ute efter att hålla illasinnade virus borta är det säkerhetsprogrammen du ska titta på. Du väljer själv hur många använder som ska kunna ta del av programmet, och under hur många år. Det är nämligen så att man prenumererar på tjänsterna på årsbasis och behöver förnya dem när tiden tagit slut.

Vill du också hålla dig gömd från diverse informationsinsamling, eller bara hålla dig anonym i allmänhet, erbjuder vi ett par VPN-tjänster att ta del av. Med dessa kan du också välja vilket land du ser ut att befinna dig i, vilket kan vara till hjälp om du vill nå exempelvis svensk media från utlandet.