Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers

Laptop / Bärbar dator

Här hittar du alla våra bärbara datorer, även kallade laptops. Vi har Apples senaste MacBooks, prisvärda Chromebooks och ett brett utbud Windows-datorer för studier, gaming eller arbete från populära tillverkare som ASUS, Lenovo, MSI och Acer.

Hitta rätt typ av laptop för dig

När du väljer laptop vill du börja med att hitta den typen av bärbar dator som passar dig och det du gör bäst. Här är våra olika kategorier och vad som utmärker dem.

  • Gaminglaptop – en bärbar dator för gaming har dedikerade grafikkort, vilket är en förutsättning för bra prestanda i moderna spel. Gaminglaptops har Windows och passar ofta mer än bara gaming, exempelvis videoredigering.

  • MacBook – Apples MacBooks är pålitliga, högkvalitativa och mångsidiga bärbara datorer med suverän batteritid och operativsystemet macOS. Välj MacBook Air för vardag och studier, välj MacBook Pro för arbete.

  • Standard – i den här kategorin hittar du Windows-laptops för studier och hemmakontor, med prestanda som passar vardagssysslor. Dyrare modeller har i regel längre batteritid, bättre skärmar och smidigare format.

  • Företag/Workstation – i den här kategorin hittar du företagsanpassade laptops med Windows Pro. Vi erbjuder både ThinkPads och ExpertBooks, men även Studiobooks för dig som arbetar kreativt.

  • Chromebook – prisvärda och användarvänliga laptops med Chrome OS. Populära som skoldatorer, men passar även bra som surfdatorer eller för det enklare hemmakontoret.

Tillbehör till din laptop

Utöver ett brett sortiment laptops har vi även många datortillbehör, bildskärmar, datorväskor och dockningsstationer att välja bland – så att du kan få ut ännu mer av din nya laptop.

Visar 310 produkter
kr
-
kr
GB
-
GB

Visar 310 produkter

Visa produkter: