Hjälp i hemmet

Hjälp i hemmet - I samarbete med

Vi på Inet erbjuder hjälp på plats hemma hos dig genom tjänsten Hemfixare. Allt du behöver göra är att höra av dig till vår kundservice så kontaktar vi Hemfixare åt dig. Alternativt kan du själv boka hjälp av en hemfixare genom att klicka på knappen nedan och fylla i formuläret. Hemfixare kommer sedan höra av sig till dig för att boka en passande tid för deras tekniker att komma på besök och lösa problemet du har.

Boka hemfixare


Installation av dator799 kr*

Tekniker från Hemfixare hjälper dig att komma igång med din dator och lösa eventuella problem som kan uppstå vid användning. Allt från uppdatering av operativsystemet, grundläggande installation och överföring av bilder och dokument när datorn är ny. Vid behov kan bloatware tas bort för en smidigare upplevelse.

Installation av router599 kr*

En Hemfixare kan vid behov hjälpa dig att komma igång med din router och ditt trådlösa nätverk. De hjälper dig med den grundläggande installationen och optimerar uppkoppling, så att du inte behöver oroa dig för att tappa signal under vanligt användande.

För extra skydd kan Hemfixare också assistera med att installera en brandvägg och även kryptera ditt WiFi-nätverk.

Installation av väggfäste799 kr*

Funderar du på att fästa din TV eller skärm på väggen? Hemfixare kan hjälpa dig med detta, hela vägen från uppackningen av displayen fram till inkopplingen av alla källor du tänker använda. Teknikern kan hjälpa dig med att skruva fast fästet, hänga upp TV:n, genomföra en kanalsökning och ställa in en Smart-TV.

Om din TV skulle vara större än 50 tum så förutsätter Hemfixare att du som kund hjälper montören vid upphängningen av TV:n. Leveransen av TV och bortforsling av emballage ingår inte i tjänsten. Vid köp av väggfäste med svängarm ansvarar du som kund för att väggen har bärighet.

Installation av skrivare599 kr*

Behöver du hjälp med att komma igång med din skrivare står Hemfixare redo. De löser både inkoppling och konfiguration, samt hur du kopplar upp den mot både nät och relevanta enheter – som din dator.

De ser även till att genomföra provutskrifter, för att säkerställa att skrivaren fungerar som den ska.

*Alla priser är efter RUT-avdrag. Företag eller privatpersoner utan RUT-pott tilläggsfaktureras av Hemfixare. Priset gäller 30 km från tätort. Har du frågor om RUT eller Hemfixares tjänst, ring Hemfixares kundtjänst på 0770-220 720. Hemfixare utför en mikroupplysning för att verifiera RUT-avdraget. Du som kund får en bekräftelse av mikroupplysningen och RUT-avdraget via brev.