Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers

Hjälp i hemmet

Hjälp i hemmet
- I samarbete med

Hembesök i hela landet
till ett fast pris

Få hjälp inom 48h
alla dagar i veckan

100% nöjd kund garanti
eller pengarna tillbaka

4,6 i snittbetyg
ca 55 000 nöjda kunder

Vi på Inet erbjuder hjälp på plats hemma hos dig genom tjänsten Hemfixarna. Allt du behöver göra är att höra av dig till vår kundservice så kontaktar vi Hemfixarna åt dig. Alternativt kan du själv boka hjälp av en hemfixare genom att klicka på knappen nedan och fylla i formuläret. Hemfixarna kommer sedan höra av sig till dig för att boka en passande tid för deras tekniker att komma på besök och lösa problemet du har.

Boka hemfixare


Installation av dator
799 kr*

Få hjälp med att installera, konfigurera, uppdatera och rensa din dator. Hemfixarna kan då hjälpa med att ansluta externa enheter och tillbehör eller säkerhetskopiera din dator.

Installation av väggfäste
799 kr*

Få hjälp med att installera väggfäste för din skärm och/eller TV. Hemfixarna kan då också installera och konfigurera TVn.
*Vid installation av 50" eller större skärm förväntas du assistera vid installation.

Installation av mobil/surfplatta
599 kr*

Få hjälp med att komma igång med och ställa frågor om din nya mobil. Hemfixarna hjälper dig att flytta över bilder, filer, kontakter och annat från din gamla telefon

Installation av router/mesh
599 kr*

Få hjälp med att installera, konfigurera och optimera ditt hemnätverk. Vid behov kan du även få hjälp med att sätta iordning exempelvis kryptering och brandvägg.

Optimera trådlöst nätverk
699 kr*

Få hjälp med att förbättra din signalstyrka, installera smarta funktioner eller sätta inställningar och restriktioner i ditt nätverk.

Felsökning av nätverk
499 kr/h*

Få hjälp med att identifiera och åtgärda fel i ditt hemnätverk. Allt från dålig signalstyrka, låga hastigheter och ingen uppkoppling alls.

Installation av skrivare
599 kr*

Få hjälp med att installera, konfigurera och testa din skrivare. Erbjuds även rådgivning och felsökning.

Felsökning skrivare
499 kr/h*

Få hjälp med att identifiera och åtgärda problem såsom suddiga utskrifter, till att skrivaren inte arbetar alls.

Övrig installation/felsökning
499 kr/h*

Behöver du hjälp med övrig teknisk installation, rådgivning eller felsökning? Välj då denna tjänst.

*Alla priser är efter RUT-avdrag. Företag eller privatpersoner utan RUT-pott tilläggsfaktureras av Hemfixarna. Priset gäller 30 km från tätort. Har du frågor om RUT eller Hemfixarnas tjänst, ring Hemfixarnas kundtjänst på 0770-220 720. Hemfixarna utför en mikroupplysning för att verifiera RUT-avdraget. Du som kund får en bekräftelse av mikroupplysningen och RUT-avdraget via brev.