Black Friday 2020


Black Friday på Inet

På både webben och i våra butiker kan du handla det senaste för gaming- & teknikentusiasten. Black Friday är vår stösta kampanj på hela året och du kommer kunna göra otroliga fynd.

Varför Inet?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få mail när Black Friday 2020 startar!


Vad är Black Friday?

Black Friday är ursprungligen en amerikansk shopping- och readag som infaller dagen efter Thanksgiving och markerar början på julhandeln. Eftersom Thanksgiving inträffar den fjärde torsdagen i november innebär även detta att Black Friday inträffar på olika dagar från år till år.

Exakt var termen Black Friday ursprungligen kommer ifrån är något omdiskuterat med flera olika teorier. En förklaring är att det ursprungligen refererar till det trafikkaos och den sjukskrivning som inträffade i samband med julhandeln. En annan förklaring är att det i själva verket har att göra med företags lönsamhet och att vända ”röda” siffror till ”svarta” i bokföringen. Oavsett dess ursprung så är idag Black Friday synonymt med shopping och under de senaste åren har dagen kommit att representera ett globalt shoppingfenomen.

Även om Black Friday existerat i flera årtionden i USA är det först under de senaste åren som rean fått fotfäste i Sverige. Trots detta har den snabbt utvecklats till en av årets största reor som har vuxit otroligt snabbt, inte minst inom elektronikbranschen. Black Friday är garanterat här för att stanna.

Vi på Inet har självklart anammat Black Friday-rean, både på webben och i våra butiker. 2018 års rea var betydligt mycket större och mer omfattande jämfört med tidigare år och var en stor succé med många uppskattade erbjudanden. Vi kommer självklart fortsätta i samma anda och är fast beslutna att leverera en riktigt bra rea även under kommande Black Friday.


Vanliga frågor om Black Friday på Inet

Nedan har vi samlat vanliga frågor som vi ofta får under Black Friday. Skulle du ha några andra som inte finns här nedan, kolla in vår samlade FAQ eller ta kontakt med vår kundservice, så hjälper vi dig!

📅 När startar Black Friday?

För att få reda på när Black Friday startar på Inet.se rekommenderar vi att prenumerera på vårt nyhetsbrev.

🤔 Vad kan man handla på er Black Friday?

Allt för gaming- & teknikentusiasten. Vi brukar dela upp vår Black Friday-kampanj i olika kategorier, förra året kunde du hitta följande:

📦 Vad kostar frakten?

Vi har fri frakt! Hos oss har du alltid minst ett fraktfritt alternativ och hemleverans från 29kr.

💸 Vad kostar det att returnera en produkt?

Vi har kostnadsfri retur på inet.se och du behöver bara göra en återköpsanmälan så mailar vi retursedel till dig.

💳 Vad för betalsätt erbjuder ni?

Vi erbjuder många olika betalsätt för att du som kund ska kunna välja det som passar dig. Hos oss kan du välja mellan följande: Klarna faktura, Klarna delbetalning, Swish, Bankbetalning, Kortbetalning, PayPal och BitPay.

🚚 Vilka leveransalternativ finns det?

I kassan visas de fraktalternativ som går att välja för just din beställning. Vi använder oss utav speditörer som Postnord, DHL, Budbee och Best.