Företagsförsäljning

Företagsförsäljning

Inet AB startade år 2000 på Ringön i Göteborg. Redan från start välkomnades företagskunder att handla skräddarsydda IT-lösningar mot faktura. Sedan dess har företagskunder varit en självklar del av Inet AB.

Idag är vi stolta och tacksamma för att kunna leverera IT-produkter, från allt till enmansföretag, till några av Sveriges största bolag! Målet är alltid att förse våra kunder med IT-lösningar, anpassade för just deras bolag och behov!

  • Snabba leveranser
  • Personlig service
  • Skräddarsydda datorer
  • Köp mot faktura

Daniel Carlsson

Ansvarig företagsrådgivare

Vi har en dedikerad företagsavdelning redo att ta sig an alla tänkbara IT-frågor. Våra företagskunder får alltid personlig service, snabba leveranser och skräddarsydda datorer efter deras behov! Man kan alltid kontakta oss via mail eller telefon och vi finns här för att hjälpa er. Hos Inet AB ska man som kund känna sig trygg!Kontakta oss redan idag!

Telefon: 031-652701
E-post: [email protected]

Varmt välkommen till Inet!VAD TYCKER VÅRA KUNDER

”Anledningen till att Setek Systems AB handlar på Inet, är det att ni har bra priser på de produkter som vi köper från er. Det finns liknande produkter på marknaden som har lägre priser, men inte som uppfyller de höga kvalitetskrav som våra kunder kräver från oss.”

Lars-Olov H. - Production and Purchasing Manager


"Med möjligheten att skräddarsy datorerna efter behov och enastående kommunikation är Inet väldigt bra även vid större inköp."

Emanuel E. - Technician


"Vi hade ett unikt och svårt use case och behövde 90 skräddarsydda högpresterande system med virtual reality inom en mycket snäv tidsram. Inet lyssnade, samt hjälpte till att förbättra den initiala hårdvarukonfigurationen och levererade sedan systemen till slutkunden inom tidsramen. Alla systemen fungerade felfritt. Vi på Animech väljer Inet som återförsäljare för deras personliga bemötande, ”vi löser era problem”-inställning samt att de klarar av väldigt avancerade och anpassade system.”

Calle B. - IT-Solutions Specialist