Mellandagsrea 2020


Julen är slut för i år. I väntan på det nya året drar återförsäljare landet över igång mellandagsrean där oönskade julklappar ska bytas ut mot skinande nya inköp. Här på Inet handlar det förstås som alltid om de senaste teknikprodukterna. Så om du varit ute efter något särskilt men väntat in rea är det här ett utmärkt tillfälle att slå till. Tänk på att lagret har tunnats ut efter julhandeln, så det gäller att vara först till kvarn för att du ska vara säker på att plocka hem det du vill ha.

Brett utbud och fri frakt

Nu för tiden är det inte bara i butikerna som handeln sker under mellandagarna. Istället har nätet tagit över allt större andelar för varje år som gått, främst genom bekvämlighet och möjligheten att erbjuda ett bredare sortiment. Vi erbjuder fri frakt på alla varor, så passa på att dra nytta av våra tidsbegränsade erbjudanden nu under mellandagsrean utan att oroa dig för några extra kostnader. Även fria returer är något du kan se fram emot.

Få hjälp i butiken

Har du tillgång till någon av våra butiker i Göteborg, Stockholm och Malmö är du också självklart välkommen för att språkas och ta del av alla erbjudanden på plats. Du kommer också kunna klämma och känna på diverse teknikprodukter för att testa dig fram till det du vill ha. Tveka inte att dra nytta av våra kunniga medarbetare för att få lite hjälp på traven.

Du har fram till det nya året på dig att dra nytta av Inets mellandagsrea.