Back to School 2019


När eleverna återvänder till klassrummen är det passande nog också dags för den årliga kampanjen Back to School. Här kommer vi under ett flertal veckor att erbjuda allt som behövs för en lyckad skolstart, vare sig det gäller en ny och behändig laptop, ett par bekväma hörlurar eller lite underhållning som låter dig koppla bort från lärandet ett tag.

Alla är välkomna

Självklart är det alla elever och studenter som står i fokus, men för dig som redan är färdig med den delen av livet finns det ingen anledning att känna sig utanför. Vi sätter nämligen ingen åldersgräns på alla erbjudanden som går att hitta här på Inet under den kampanjperioden. Så passa på att plocka hem något trevligt nu när det är dags att återvända till arbetslivet igen efter sommarens semestertider.

Som många andra högtider där shopping står i fokus började traditionen med Back to School i USA. Till skillnad från Sverige måste familjer där köpa allt nödvändigt material som ska användas under skolåret, därav varför alla butiker såg sin chans att erbjuda allt till ett lägre pris precis i tid till skolstarten.

Fyra separata teman

De fyra veckorna som Back to School består av kommer alla ha ett unikt tema. Hittar du inget som lockar under den första veckan finns det goda chanser att något mer passande kommer dyka upp under veckorna som kommer. Se därför till att besöka oss varje gång vi byter tema för att vara redo när prylen du är ute efter får sin tur i rampljuset.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att aldrig missa våra nya erbjudanden och produkter.