Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers

Hajps

Här listar vi alla våra produkt hajps

Hajp
Är ju ingen Star Wars-nörd men spelet verkar ändå intressant och kan bli bra.

0

Hajp
Den fina demon lovar ju bra utseende, spelbart verkar det ju absolut bli också. Så lovande.

0

Hajp
Det här är ju ett spel som kompisen absolut kommer att köpa till sin PS5 så det här kommer man att pröva. Bäst hade förstås varit med en riktig feedbackstol, men man kan ju inte få allt (man måste köpa det...). Men just bilspel blir ju alltid rätt så verkliga då skärmen är en bra representation av framrutan. Nja, kanske inte i Formel 1... :-)

0

Hajp
Kan bli riktigt bra, men hypen har väl minskat något efter ett par års försening.

0

Hajp
Ett myrspel som bygger på Unreal engine verkar ju intressant, det svåra kan ju vara att få de olika myrorna intressant, just, olika. Detta utan att det blir för overkligt och töntigt. Har inte sett något om det här någonstans så det blir en överraskning.

0

Hajp
Ser fram emot att testa detta i co-op med sambon! Lite Fall Guys-känsla med online också. Kommer nog skaffa detta om det kommer på rea, risken finns att spelarbasen tunnas ut ett tag efter launch.

0

Hajp
Snyggt med den typiska Nothing-designen som kompletteras bra med det gula. Priset ligger i överkanten av en mellanbudget, men förhoppningsvis levererar den grymt ljud. Verkligen en contender för min kommande uppgradering.

0

Hajp
Trevligt att det finns ett alternativ i orange, istället för bara svart och vit som alla andra redan har. Verkar få mycket för pengarna i dessa lurar. Dessutom en tilltalande nedskalad design som är typisk för Nothing, även om det levereras via deras "budget"-märke CMF. Det verkar inte vara något utstickande gällande kvalitet i materialen, men förväntan är rätt hög. Tror ljudet kommer vara precis som man förväntar sig från priset, och att de flesta blir nöjda.

0