Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers

Press & media

Inet erbjuder det senaste för gaming- och teknikentusiaster och säljer till privatpersoner och företag via Inet.se och butiker belägna i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Verksamheten startades år 2000 och har sitt huvudkontor i Sisjön i Göteborg. Inet omsätter 1.5 miljarder och har idag 100 kunniga och engagerade medarbetare som erbjuder branschens bästa kundupplevelse och är utnämnda till Årets Datorbutik 2021 av Sweclockers.com, Årets butik 2023 av Prisjakt och Årets e-handlare 2023 av Pricerunner.


Här hittar du Inets logotyp

Erik Wickman
VD
 
 
E-post:
Telefon: 0708-65 27 02
Alt telefon: 031-65 27 02
Grand slam i årets viktigaste omröstning när Inet erhåller hela fyra utmärkelser, inklusive huvudpriset Årets Butik
Pricerunner belönar Inet för nionde gången i följd
Nöjdast kunder för nionde gången
Efter en lång viloperiod på fyra år återupptog Sweclockers sitt pris för Årets Datorbutik igen.
Pricerunner belönar företaget för åttonde gången i rad
Åtta år av Sveriges nöjdaste kunder: ”Hos oss är kunden alltid i fokus”
”Nöjda kunder kommer alltid tillbaka”
When Swedish customers get to choose their favourite online store, Inet comes out at number one.
När kunderna själva väljer är Årets e-handlare samma företag som de senaste åren.
net kammar hem Prisjakts utmärkelse Årets Nätbutik i kategorin Datorer och mobilt.
I fem år har Inets kunder sagt sitt till Pricerunner
Ännu en gång är det Inet som gäller för Sweclockers medlemmar. För åttonde gången i rad utser Sveriges största datorforum Inet till Årets Datorbutik.
Återigen har konsumentrecensioner hos Pricerunner lyft fram Inet till Årets e-handlare i kategorin datorprodukter. Det är fjärde året i rad som Inet tar hem titeln.
År 2015 var en milstolpe för Inet som under året öppnade en ny butik i Barkarby, mottog utmärkelsen Årets datorbutik för sjunde året i rad av Sweclockers.com och blev utsedd till Årets nätbutik och Årets e-handlare.
Det finns en datorbutik framför alla andra, enligt Sweclockers medlemmar som i deras årliga omröstning Årets Datorbutik återigen lyfter fram Inet som enhällig vinnare.
Vinstregnet fortsätter bokstavligen att falla över datorhandlaren Inet när nu Pricerunner utsett Årets e-handlare 2014. Inet vinner för tredje året i rad kundernas röster och blir Årets e-handlare i kategorin Datorprodukter.
Datorhandlaren Inet imponerar stort och vinner för femte året i rad utmärkelsen Årets nätbutik i kategorin datorer och mobilt när Prisjakts medlemmar röstar fram vilken butik som de tycker är bäst.
Datorhandlaren Inet vinner för andra året i rad Pricerunners utmärkelse Årets e-handlare som bygger på imponerande 18 622 kundrecensioner som gjorts efter avslutade köp hos svenska e-handlare i olika branscher.
Inet lyckas med konststycket att för sjätte året i rad bli utvalda till Årets Datorbutik av medlemmarna på Sweclockers.com, Sveriges största mötesplats och webbtidning för datorentusiaster. I år röstade över 8 300 medlemmar.
Datorhandlaren Inet vinner för fjärde året i rad utmärkelsen när Prisjakts medlemmar utser Årets bästa nätbutik 2013.
Datorhandlaren Inet har nu för femte året i rad blivit utsedd till Årets datorbutik 2012 av SweClockers.com, Sveriges största mötesplats och webbtidning för dator- och spelentusiaster. I år röstade över 8 500 medlemmar vilket är en ökning med 70 procent.
Datorhandlaren Inet vinner ett tredje konsumentpris i år grundat på kundomdömen, Årets e-handlare 2012. Det är prisjämförelsesajten Pricerunner som med hjälp av kundernas recensioner efter köp har utsett Årets e-handlare 2012.
Inet vinner dubbelt – Årets nätbutik och Bäst kundservice 2012
Datorhandlaren Inet har åter blivit vald till Årets nätbutik av Prisjakt, en av Sveriges största sajter för prisjämförelser. Det är medlemmarna på Prisjakt som i en sluten omröstning fått välja vilken nätbutik som de anser vara bäst. Inet får utmärkelsen för andra året i rad.
2011-11-24 - Inet "Årets datorbutik 2011" på Sweclockers
När över 5 000 medlemmar sagt sitt står det klart att Inet återigen kammar hem den åtråvärda titeln Årets datorbutik. Med drygt 60 procent av rösterna är den göteborgsbaserade datorhandlaren i särklass populärast bland SweClockers medlemmar,