Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers

Retur & packningsinstruktioner

Retur & packningsinstruktioner


Fraktsedel

Efter att du anmält att din vara har ett fel eller att du vill returnera produkten så får du ett mail från oss när vi har godkänt ditt ärende. I mailet hittar du antingen en fraktsedel som du skriver ut eller en QR-kod som du visar på närmsta Postnordombud. Personalen hjälper dig att skriva ut en fraktsedel som du fäster på paketet.

Glöm inte att täcka över, eller helt ta bort, tidigare frakthandlingar från kartongen du använder.

Vill du skicka in produkten med egen fraktsedel går det bra, då skickar du enklast via Postnord (företagspaket/Parcel). Dock kan vi ej ta emot rekommenderade brev eller postpaket som kommer till uthämtningsställe som skickas till oss.


Lämna in i butik

I första hand är det alltid rekommenderat att du tar din produkt till närmaste Inet-butik. På detta sätt minimeras risken för fraktskador.
Har du inte möjlighet att ta dig till någon av våra butiker, kan du skicka varan till oss genom att följa stegen nedan.


Litet paket

Se till att kartongen du ska packa i är något större än varan du ska skicka.
Har du originalkartongen kvar, lägger du först varan i den kartongen och sedan i ytterligare en kartong med emballage.

Har du tillgång till bubbelplast rekommenderar vi detta som emballage. I annat fall går tidningspapper bra.

När du packar är det viktigt att se till att alla sidor av varan är skyddad. Tänk dig att lådan ska kunna få några stötar i kanterna utan att varan påverkas.

Innan du försluter paketet är det viktigt att se till att allt innehåll i lådan ligger still. Du vill inte att något ska kunna glida omkring under frakt.


Stort paket

Som exempel i denna guide packar vi en stationär dator.
Vi rekommenderar starkt att du packar din stationära dator i den kartong du fick den i. Med den kartongen finns i de flesta fall formgjutet frigolit-emballage som är gjorda för att kunna ta emot stötar på bästa sätt.

Om det är så att du inte har kvar originalkartongen så har vi tagit fram en universell kartong som passar de flesta stationära datorer. Kontakta kundservice om du behöver en.

Vår universella kartong packar du din dator i en slags gummi-upphängning vilket gör att den "svävar" och är fri från stötar.

Titta på videon för att se hur du monterar förpackningen.