7685 NZXT H7 awareness
Lagerrensning 2022

Singles Day 2022

Här kommer ni att hitta alla våra Singles Day erbjudanden, alla erbjudanden körs endast 11/11.


Singles Day på Inet

Vi firar Singles Day på Inet med kampanjpriser på utvalda produkter som vi listar på denna sidan. Alla våra deals körs primärt online i vår webbshop, naturligtvis med fri frakt!

Varför Inet?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få mail när framtida kampanjer startar!


Vad är Singles Day?

Singles Day infaller samma datum varje år 11/11. Fyra ettor i följd, ett gäng med singlar alltså. Ursprunget kommer från Nanjing University i Kina där studenter under 90-talet firade att dom var singlar.
Idag är Singles Day världens största shoppingdag, större än självaste Black Friday. Det är framför allt Asien som står för den stora försäljningen som gör kampanjen störst i världen. Sedan 2017 har vi på Inet firat Singles Day med kampanjpriser på utvalda produkter.


Vad kostar frakten?

Vi har fri frakt! Hos oss har du alltid minst ett fraktfritt alternativ och hemleverans från 29kr.

Vad kostar det att returnera en produkt?

Vi har kostnadsfri retur på inet.se! Du behöver bara göra en återköpsanmälan så mailar vi retursedeln till dig.

Vilka betalsätt erbjuder ni?

Vi erbjuder många olika betalsätt för att du som kund ska kunna välja det som passar dig. Hos oss kan du välja mellan följande: Qliro faktura, Qliro delbetalning, Swish, Bankbetalning, Kortbetalning och BitPay. Du hittar alla betalsätt här.

Vilka leveransalternativ finns det?

I kassan visas de fraktalternativ som går att välja för just din beställning. Vi använder oss av speditörer som Postnord, DHL, Instabox och Budbee. Du hittar alla fraktalternativ här.


Se alla våra stora kampanjer