Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers

Smartare utomhusbelysning

Philips Hue är det smarta belysningssystemet som ger dig full kontroll över din vardag. Oavsett om det är en avslappnande stund, en grillfest eller en sen sommarkväll i rabatterna som du vill belysa, finns ljuset och produkterna som passar just dig.

För dig som vill dekorera bakgården har Philips Hue en mängd produkter som fungerar perfekt. Allt från ljusslingor gjorda för utomhusbruk till spotlights du kan sätta fast på marken eller på väggen. Full färg och enastående kontroll som låter dig synka ljuset med musik och mycket annat.

Framför huset kan det vara mer passande med strålkastare med hög ljusstyrka, Även sensorer som känner av rörelse kan hjälpa dig öka säkerheten.

Styr din belysning när du inte är hemma

Med Philips Hue kan du förinställa en mängd olika funktioner så att belysning sköter sig själv när du inte är hemma. Ställ in rotationsscheman så att du slipper tänka på att tända belysning. Dessa scheman kan vara förinställda av dig, men även slumpade av appen, vilket skapar en mer realistisk känsla av att någon är hemma även när hemmet är tomt.

Använd dig av platslokaliseringen i applikationen så att lamporna känner av när du kommer hem och välkomnar dig med magiskt ljus. De ser då även till att släcka allt i hemmet när du åker till jobbet, eller när den sista personen i familjen lämnar hemmet.

Philips Hue lågvoltsarmaturer

Philips Hue är det belysningssystemet med stört sortiment inom lågvoltsarmaturer för utomhusbruk, så kallad Hue Outdoor Low Voltage. Dessa armaturer kommer i alla former, från ljusslingor till spotlights och vägglampor. Allt kontrolleras trådlös precis som resten av ekosystemet. Den stora skillnaden är att dessa armaturer enkelt kan installeras själv och kopplas till ström utan att en elektriker behöver installera dem. Strömmen som flödar genom kablarna är endast på 24V, vilket gör det säkert för kabeln att lägga över mark utan att bli en risk för djur och människor. Definitionen av smidig, enkel och smart belysning för din uteplats.

Säkerhetsbelysning med Philips Hue

Låt belysningen välkomna dina gäster eller avskräck ovälkomna inkräktare. Med ett inställt schema kan du enkelt göra sken av någon är hemma. Eller koppla Hue till en (smart)kamera och simulera upptäckt. Philips Hue fungerar nu även ihop med en stor mängd smarta säkerhetssystem som brandvarnare eller säkerhetskameror. När olyckan väl slår till kommer lamporna att blinka rött för att fånga uppmärksamhet. Låt belysningen vara en stödjande pelare i hemmets säkerhet. Med en mängd olika sammarbetspartners som Nest, Yale och Netatmo kan du göra ditt boende till den trygga platsen den bör vara.

Visar 0 produkter

Visar 0 produkter

Visa produkter:

    Din filtrering gav inget resultat. Prova att använda andra alternativ.