Lövly Priser
Lagerrensning 2022

Philips Hue Outdoor

Magisk belysning för
magiska stunder

Philips Hue är det smarta belysningssystemet som ger dig full kontroll över din vardag. Oavsett om det är en avslappnande stund, en grillfest eller en sen sommarkväll i rabatterna som du vill belysa, finns ljuset och produkterna som passar just dig.

För dig som vill dekorera bakgården har Philips Hue en mängd produkter som fungerar perfekt. Allt från ljusslingor gjorda för utomhusbruk till spotlights du kan sätta fast på marken eller på väggen. Full färg och enastående kontroll som låter dig synka ljuset med musik och mycket annat.

Framför huset kan det vara mer passande med strålkastare med hög ljusstyrka, Även sensorer som känner av rörelse kan hjälpa dig öka säkerheten.

Ställ in rotationsscheman så att du slipper tänka på att tända belysning. Använd dig av platslokaliseringen i applikationen så att amporna känner av när du kommer hem och välkommnar dig med magiskt ljus.

Välj den typen av belysning som passar dig. Full färg eller det simplare vita ljuset.

Belysningen blir en pelare i hemmets säkerhet. Med en mängd olika sammarbetspartners som Nest och Netatmo kan du göra ditt boende till den trygga platsen den bör vara.

Produkter