MSI Gaming Laptops

Moderna laptops för varje gamer

MSI:s kärnvärde är gaming. Alla deras produkter är designade specifikt för att skapa de bästa möjliga förutsättningarna för en immersiv upplevelse. Tidigare har stationära datorer varit det självklara valet för en gaming-setup, men i nutid kan moderna laptops ha lika kraftfull prestanda och samtidigt erbjuda en portabel funktion. Därför erbjuder MSI en gaminglaptop för varje typ av gamer. Läs vidare för att hitta den perfekta laptopen för dig.GS Stealth Series är för dig som värdesätter mobilitet och design lika mycket som musklerna i maskinen. De är skapade för att diskret smälta in i vardagens alla situationer – på jobbet, i skolan och hemma.

GE Raider Series är för gaming-entusiasterna – och det är tydligt. De levererar en fantastisk upplevelse utan att kompromissa med prestanda, grafik, RGB, kylning bilder per sekund eller svarstid.

GL/GP Series är för vardagsgamern som vill ha en portabel, men kraftfull gaming-lösning som varken trummar på prestanda eller budget. GL-serien är optimerade för att prestera i de mest populära spelen och designade för att ta din gamingupplevelse till nya höjder.

GF Thin Series är för dig som vill ha en lätt och bärbar laptop som kan hantera både de populära speltitlarna, men också skolarbete. Dessa modeller fokuserar på att skapa en lätt och elegant upplevelse som är tillgänglig för alla.

Produkter