Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers

TävlingarAllmänna Tävlingsvillkor

Nedan listar vi vilka villkor som gäller för deltagande i våra tävlingar på inet.se och våra externa kommunikationskanaler som t.ex. Facebook och Youtube. Vid eventuella frågor, kontakta vår kundservice

Personuppgifter

Genom att godkänna dessa Allmänna Tävlingsvillkor samtycker du till att Inet behandlar de personuppgifter du lämnar när du deltar i tävlingen. De uppgifter du lämnar vid tävlingstillfället lagras ej hos Inet utan uteslutande på tävlingsplattformen och kommer endast behandlas för att kunna administrera tävlingen. Efter en vinnare är korad och bekräftad kommer FÖRNAMN, EFTERNAMN samt ORT att publiceras på inet.se. Om du önskar kan du i samband med vinst eller i efterhand begära att dina uppgifter döljs på inet.se. I dessa fall ber vi dig kontakta oss enligt anvisning ovan.

Åldersgräns

Du som deltar ska ha fyllt 18 år alternativt 13 år med målsmans tillstånd.

Val av vinnare

Vinnarna utses, om ej annat anges, av en jury bestående av anställda på Inet. Juryns beslut kan inte överklagas och juryn behöver inte motivera sitt beslut. Bidrag som skapats eller publicerats innan tävlingens början, eller bidrag som gjorts av någon annan, accepteras inte.

Vinsten

Vinnaren kommer primärt bli informerad via e-post, alternativt, vid uteblivet svar, även via telefon. I det fall vinnaren inte svarar inom sju arbetsdagar avsäger sig denne vinsten automatiskt. Därefter inleds ingen ny tävlingsprocess utan istället utses en ny vinnare bland de övriga deltagarna. Det är inte möjligt att byta ut vinsten mot kontanter eller mot annan egendom. Vinnaren ansvarar själv för att betala eventuell skatt som uppstår till följd av vinsten.

Frakt

Vinsten skickas med ett spårbart paket via Postnord till vinnarens närmaste utlämningsställe. Notera att vid utlämning kräver Postnord identifiering av mottagaren.

Garanti

Ingen garanti ges på tävlingsvinster. Vid eventuella problem, kontakta oss så hjälper vi dig så gott vi kan.

Anställda på Inet

Anställda på Inet eller deras anhöriga får inte delta i tävlingen.

Ansvarig för tävlingen

Inet AB
Ekonomivägen 4
436 33 Askim
SVERIGE