Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers

Logitech G x Bower

Panta din Logitech förpackning och belöna dig själv med Bower-appen. Kom igång igenom att skanna QR-koden eller tryck på knappen nedan för att läsa mer om Bower.


Vad tjänar jag på att panta med Bower?

Det första du behöver göra är att registrera ett konto hos Bower. I dagsläget kan du ta ut värdecheckar på max 20 kronor per månad. För att du ska kunna få dina 20 kronor behöver du 100 poäng. Värdecheckarna kan du överföra till ditt bankkonto eller donera till välgörenhet. Du kan donera dina pengar till flertalet organisationer, som täcker utveckling och välbefinnande hos människor, djur och natur. Det finns säkert något i listan som ditt hjärta brinner lite extra för.


Hur går jag tillväga?

Skanna och sortera dina förpackningar hemma.

Plastpåsar, mjölkkartonger, metallburkar – allt som har en streckkod går att panta med Bower-appen! Du skannar enkelt streckkoden på förpackningen och får pantvärdet – poäng eller pengar – direkt i mobilen när du tar med dig dina förpackningar till återvinningsstationen.

Gå till din närmaste återvinningsstation.

Hitta närmaste återvinningsstation i Bower-appen – eller registrera din egen! Du kan panta överallt där det är tillåtet att återvinna – dvs. även vid kvarterets eget miljörum, villans flerfackskärl eller, som i vissa kommuner, med dina egna optibags.

Bekräfta att du är där och bli belönad.

Väl vid återvinningsstationen blir du ombedd att bekräfta att du är där och att du har tagit med dina förpackningar. När du har gjort det och kastat dina förpackningar i rätt behållare får du pantvärdet för allt du har skannat hemma.


Var kan jag panta?

Du kan panta vid samtliga godkända återvinningsstationer runtom i landet. Majoriteten av alla allmänna återvinningsstationer hittar du i Bower-appens kartfunktion. Om du har en privat återvinningsstation (t.ex. miljöhus intill flerbostadshuset) som inte redan finns inlagd så kan du enkelt lägga till den i appen och börja panta även där.


Läs mer på getbower.com
Visar 78 produkter
kr
-
kr

Visar 78 produkter

Visa produkter: