Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers

Upcycle It

Med hjälp av Upcycle IT är det nu lättare än någonsin att göra ett mer miljömedvetet val när du köper IT. Idag produceras det över 349 miljoner nya datorer varje år - ca 160 000 datorer skrotas varje dag i Europa. Många av dem är bara i sin ungdom, med en lång levnadstid kvar under locket. Det är här Upcycle IT kommer in. De tar emot använda produkter, rensar, installerar, rengör, kontrollerar, paketerar och skapar ett andra liv för dem.

Graderingar

Efter att Upcycle It har återställt produkten så graderas den utefter ett visst antal riktmärken som syftar på att göra det lättare för dig som kund att veta vilken förväntad kvalité den produkt du är intresserad av har.


Produkter markerade med graderingen A är de bästa när det kommer till utseende och tecken på användning. Detta är graderingen du ska satsa på som ett alternativ till nya premiumprodukter.

Batterihälsa: >80%


Produkter markerade med graderingen B är för konsumenter som värdesätter prisvärdhet framför utseende. Dessa produkter har minimala tecken på användning och de flesta kommer vara mer än nöjda med dem.

Batterihälsa: >70%


Produkter markerade med graderingen C har tydliga tecken på användning men är fullt fungerande och har samma garanti som produkter med A eller B som gradering.

Batterihälsa: >50%

Garanti

Upcycle It lämnar 2 års garanti på deras produkter. På så sätt kan du känna dig säker på att du köper en produkt som kommer hålla minst lika länge som en ny produkt.

Visar 4 produkter
kr
-
kr
GB
-
GB