Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
Svenska E-sportförbundet (SESF)

Inet är stolt partner till e-sportlandslaget


HEJA SVERIGE

E-SPORTENS DAG

Svenska E-sportförbundet åker på Sverigeturné och välkomnar dig till en heldag för att spela, lära och inspireras!

Läs mer

E-SPORT SM

Välkomna till ett historiskt e-sportevent där Svenska E-sportförbundet korar de svenska mästarna i CS2, Rocket League och Dota 2.

Läs mer

E-SPORTENS DATOR

Tillsammans med SESF har vi tagit fram datorer i olika prisklasser som skall fungera i olika spel, se mer nedanför.

Läs mer

Vi är involverade

Svenska E-sportförbundet startade 2016 för att samla den organiserade och tävlingsinriktade e-sporten i Sverige. E-sporten saknade till stor del det som har gjort den svenska idrottsrörelsen så framgångsrik: en stor organiserad gräsrotsrörelse. Sverige har länge legat i framkant när det gäller e-sport och Svenska E-sportförbundet vet att det finns mycket kunskap och kompetens inom den svenska e-sportvärlden. Sverige har historiskt både duktiga lag och enskilda idrottare, dessutom har vi några av världens största e-sportarrangemang. Svenska E-sportförbundet vill ta tillvara på den kunskap som finns idag och bygga svensk e-sport till världens bästa.


Det är en passion för e-sport som binder oss samman. Som stolta landslagspartner är vi med och stöttar den svenska e-sportens framtid. Inet är engagerade i att ge spelare de bästa verktygen och utrustningen för att nå sin fulla potential. Vi är övertygade om att vårt partnerskap kommer att bli en viktig del av e-sportens framtid i Sverige och vi ser fram emot att vara en del av den här spännande resan tillsammans med Svenska E-sportsförbunde.

Huvudsponsorer


Landslagspartners