Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers

E-SPORTENS DAG

7 okt - 9 dec

Svenska E-sportförbundet åker på Sverigeturné och välkomnar dig till en heldag för att spela, lära och inspireras! Få inblick i e-sportens värld och förståelse för Sveriges nya idrott och världens snabbast växande sport tillsammans med Svenska E-sportförbundet och Ingka Centres.Datum och städer Få 100 kr på inet.se Tillbaka till SESF

Välkomna till E-sportens Dag!

Välkomna till en heldag för att spela, lära och inspireras! Få inblick i e-sportens värld och förståelse för Sveriges nya idrott och världens snabbast växande sport tillsammans med Svenska E-sportförbundet. Tillsammans med våra partners vill vi fånga upp det nationella intresset och visa hur organiserad e-sport kan möjliggöra ett tryggt esportsutövande för alla.

En heldag med e-sport

E-sportens Dag erbjuder prova-på-aktiviteter, tävlingar, inspirerande föreläsningar från etablerade e-sportare och experter. Vi kommer att spela Rocket League och CS:GO, göra e-sporttester och tävla ut gaming gear från Logitech G.

E-sport för alla & e-sportskola

Under dagen informerar Svenska E-sportförbundet om hur organiserad e-sport fungerar och kan möjliggöra ett tryggt och hållbart e-sportsutövande för alla. Area Academy är på plats med Landslagets e-sportskola som ger tips på hur du kan utveckla ditt spelande och få verktygen som krävs för att lyckas inom e-sporten idag.

Jeagarns e-sport quiz

E-sport & skola

LBS, NTI och Mediegymnasiet kommer att medverka på eventen. De kommer att berätta om e-sport och skola samt informera om jobben som finns inom och runt e-sporten idag. Ett intressant område oavsett om det är spelandet i sig som är ditt fokus eller om du är mer intresserad av att syssla med programmering eller entreprenörskap.

Turnéplan

Lördagar 10.00-18.00


Linköping 7/10 (v40)

Umeå 14/10 (v41)

Sundsvall 21/10 (v42)

Västerås 28/10 (v43)

Stockholm 4/11 (v44)

Göteborg 11/11 (v45)

Älmhult 9/12 (v49)

i-HUSET presenterar E-sportens Dag

Det är tillsammans med Ingka Centres mötesplatser som E-sportförbundet kan anordna E-sportens Dag. Det är ett unikt tillfälle för i-HUSET att få möjligheten att bidra till hela gamingcommunityt och de är stolta över att vara en del i att forma morgondagens event och mästerskap inom e-sport.

i-HUSET Linköping

Sponsorer
Möjliggörs tillsammans med


Visar 8 produkter
kr
-
kr

Visar 8 produkter