Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers

Gå längre med AI och snabbare med RTX

AI-prestanda på en helt ny nivå med grafikkorten GeForce RTX™ och NVIDIA RTX™.

RTX är den ultimata AI-kraften på Windows-datorer och ger allt från förbättrad kreativitet och produktivitet till blixtsnabbt spelande.

Få hjälp av AI

AI är svaret på alla de gånger du önskar att du hade en extra uppsättning ögon, händer – eller till och med ett extra exemplar av dig själv. Medan AI gör det tunga arbetet i bakgrunden har du möjlighet att åstadkomma mycket mer – och verkligen skina.

AI för livestreaming

Engage, Enthrall, Enlighten

Förvandla ditt rum till en hemmastudio med AI som producent. Dra blickarna till dig med  revolutionerande AI-funktioner som virtuella bakgrunder, brusreducering och ögonkontakt med NVIDIA Broadcast. 

AI för skapande

Förverkliga dina fantasier

Ta ditt innehållsskapande till en helt ny nivå med över 100 AI-kompatibla och RTX-accelererade kreativa appar – bland annat Adobe Creative Cloud-sviten, Blender, Blackmagic Davinci Resolve och OBS Studio. Omvandla dina arbetsflöden med NVIDIA Studio-svitens AI-verktyg och stärk din kreativitet med banbrytande teknik som DLSS och NVIDIA OptiX™.

AI för spel

AI-förbättrad med RTX

Uppgradera din spelupplevelse med RTX. AI-driven förbättring ger dig maximal prestanda i över 300 spel och appar tack vare DLSS. Bärbara datorer blir extra kraftfulla med AI-driven Max-Q-teknik som optimerar prestanda, kraft, akustik med mera, för maximal effektivitet.

Revolutionerande världsbygge

Med kraften hos AI kan du skapa nya världar med några rader text och oslagbart enkelt forma världarna innan du fyller dem med karaktärer, upplevelser och berättelser snabbare än du kan föreställa dig. Allt accelereras av RTX.

AI för 3D

En ny dimension inom 3D-design

Deprimerande renderingstider och slitsam sammansättning tillhör numera det förflutna. De har ersatts av RTX- och AI-accelererade arbetsflöden plus 3D-designkoncept på en helt ny nivå. AI möjliggör revolutionerande funktioner och prestanda i kreativa 3D-appar som NVIDIA Omniverse™, Adobe Substance, Adobe Painter, Blender och Unreal Engine. AI gör det enklare att arbeta med uppskalning, strålrekonstruktion, rendering av visningsområdet i realtid och mycket mer.

AI för spelutveckling

Snabb spelutveckling

Både klassiska och moderna spel är nu i en helt egen AI-klass. Moddare kan blåsa nytt liv i klassiska spel med revolutionerande AI-uppskalning och texturförbättringar i RTX Remix. Spelutvecklare får också ett ess i rockärmen med Avatar Cloud Engine, där AI används för att göra det tunga arbetet med ansiktsanimering och LLM-driven dialog.

Bygg själv eller använd molnet

AI i RTX ger dig inte bara superkrafter inom spel och skapande utan också inom kodning och nästan allt annat. Du kan bygga egna AI-modeller eller använda chattrobotar för att skriva kalkylarksmakron, skapa inspirerande bilder och mycket mer – allt på RTX.

AI för utvecklare

"Gör det själv"-AI

Världens ledande plattform för AI-utveckling, NVIDIA AI, är nu tillgänglig på Windows-datorer med RTX-grafikkort. Grafikkortsaccelererade arbetsflöden för träning och driftsättning av AI-modeller, exklusiva verktyg, behållare och SDK:er samt nya modeller med öppen källkod som är optimerade för RTX gör det enklare för utvecklare att skapa nästa generations AI-drivna Windows-appar.

AI i molnet

RTX på och i molnet

Samma RTX-teknik som används för AI i din dator driver världens ledande moln-AI:er – ChatGPT, Midjourney, Microsoft 365 Copilot med flera.

Prestanda

Mer uppfinningsrikedom, snabbare fantasi

NVIDIA:s AI-specialiserade Tensor-kärnor snabbar drastiskt upp prestandan i de mest krävande jobb- och spelprogrammen.


Verktyg och resurser

Exklusiva och kraftfulla AI-verktyg

Lås upp RTX-teknik och -verktyg, utformade för dig, drivna av AI.

NVIDIA Omniverse™

Anslut dina favoritappar från Autodesk, Adobe, Epic med mera och öppna ett helt nytt universum med fart och möjlighet.

NVIDIA Canvas

Förvandla enkla penseldrag till realistiska landskapsbilder med AI i appen NVIDIA Canvas

NVIDIA Broadcast

Förbättra livestreamar, röstchattar och videosamtal med ljud- och videoeffekter som brusreducering, virtuella bakgrunder med mera.

NVIDIA RTX Remix

Med RTX Remix kan spelmoddare enkelt förverkliga speltillgångar, förbättra material med AI-verktyg och skapa RTX-remasterutgåvor med strålspårning och DLSS.

Superupplösning med RTX Video

RTX VSR förbättrar automatiskt videor upp till 4K i Chrome- eller Edge-webbläsare genom att med AI:s hjälp göra bilder skarpare och ta bort blockiga komprimeringsartefakter.

NVIDIA AI Workbench

NVIDIA AI Workbench är en enhetlig, lättanvänd verktygslåda där du snabbt kan skapa, testa och anpassa förtränade generativa AI-modeller och LLM:er på en PC eller arbetsstation.

NGC-katalogen

Upptäck hundratals förtränade modeller för datorseende, tal, rekommendationer och mycket mer. Använd dessa modeller i befintligt skick eller bygg egenutvecklade modeller med färre av dina data.

Max-Q-teknik

Denna avancerade svit med AI-driven teknik optimerar din bärbara dators prestanda, energi och akustik till max. Det ger dig en blixtsnabb bärbar dator som också är tunn och tyst och har fantastisk batteritid.

NVIDIA DLSS

DLSS drivs av den nya fjärde generationens Tensor-kärnor och den nya optiska flödesacceleratorn på grafikkort i 40-serien och använder AI för att skapa ännu fler bildrutor och öka bildkvaliteten.

Visar 43 produkter
kr
-
kr
mm
-
mm

Visar 43 produkter

Visa produkter: