Inet Koncept

En serie grymma gamingdatorer som inte bara klarar de senaste spelen utan problem utan är även snyggt komponerade med matchande komponenter!

Vi har valt att ta fram konceptdatorer tillsammans med andra aktörer för att kunna leverera både kraftfulla och snygga datorer, färdigbyggda hem till dig.
Kvalitetsdatorer

En färdigbyggd dator från oss på Inet får alltid komponenterna installerade på det bästa och mest optimala sättet för just den datorn. Innan datorn kommer hem till dig genomgår den en grundlig testprocess för att säkerställa att både hårdvara och mjukvara passar bra ihop och fungerar optimalt. Vi genomför belastningstester för att garantera att allt fungerar som det är tänkt.
Alla datorer under Inet Koncept levereras med äkta Windows 10. Windows 10 är utformat för alla spel du älskar, från de bästa enkla spelen till de senaste och mest avancerade datorspelen.
3 års garanti

Vi tror starkt på datorer vi bygger, därför har du alltid hela 3 års garanti på samtliga modeller. Datorerna är byggda för att hålla länge, både när det kommer till prestandan och själva valet av komponenter. Garantin gäller även om du uppgraderar din dator.