Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers

Cricut

- ditt nästa kreativa projekt börjar här

Vare sig om du inte tillverkat något själv tidigare eller om du är en erfaren skapare så ger Cricuts smarta skärmaskiner och appar friheten att skapa vad du vill, när du vill, var du vill. Inom kort kommer du genomföra design-, och skärprojekt som imponerar på vilket proffs som helst.Digitala skärmaskiner

Skapa dina bästa gör-det-själv-projekt med en digital skärmaskin. Med en digital skärmaskin kan du skapa etiketter, scrapbookdesigner och hemmagjorda presenter.

Bläddra. Klicka. Skapa.

Alla Cricut-skärmaskiner har Design Space, Cricuts kostnadsfria och lättanvända designprogramvara. Den är ansluten till molnet så att du kan komma åt dina filer från datorn, surfplattan eller smartphonen när som helst. Börja arbetet på mobilen och fortsätt på din bärbara dator. Du kan till och med arbeta offline – allt utan att göra avbrott i din skapandeprocess.


Skapa

Du kan skapa en design i Design Space-appen eller välja en färdig mall från ett av de många färdiga projekten.


Skär

Välj det material du vill använda för projektet (papper, tyg, iron-on, vinyl med mera), tryck fast det på mattan och sätt in det i maskinen.


Beundra

Klart! Beroende på maskinmodell och använt tillbehör kan Cricut skära, skriva, falsa, gravera och mycket mer. Ingen detalj är för detaljerad!

Visar 190 produkter
kr
-
kr

Visar 190 produkter

Visa produkter: