Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers

Keenetic

Keenetic är routertillverkaren som tar din internetupplevelse till nästa nivå! Med deras banbrytande teknologi och enastående prestanda får du en supersnabb och pålitlig anslutning i ditt hem. Keenetic-routernas avancerade funktioner, såsom intelligent bandstyrning och dynamiskt frekvensval, optimerar automatiskt ditt nätverk för att maximera hastigheten och eliminera störningar.


Mesh-system

Alla Keenetic-enheter kan bli en del av ett centralt hanterat Keenetic Mesh Wi-Fi System, som erbjuder trådbundna och trådlösa anslutningar samtidigt. Keenetics användarvänliga operativsystem hjälper till att snabbt ansluta trådlöst med 802.11k/r/v Wi-Fi, samtidigt som det finns Ethernet-portar för att ansluta enheter som saknar Wi-Fi eller som levererar bättre hastigheter via kabel.

KeeneticOS

Genom att integrera den senaste tekniken och innovativa funktioner i sina routrar, erbjuder KeeneticOS en oöverträffad nivå av kontroll och prestanda. Med en användarvänlig gränssnitt, ger KeeneticOS dig möjlighet att anpassa och optimera ditt nätverk efter dina behov. Dessutom erbjuder KeeneticOS avancerade säkerhetsfunktioner som integrerat antivirusprogram, innehållsfiltrering, annonsblockering och föräldrakontroll, så att du kan tryggt och enkelt maximera din nätverksupplevelse och skydda dina enheter mot cyberhot.

Säkert och pålitligt

Med kryptering i världsklass och WPA3 Wi-Fi-skydd, erbjuder Keenetic-routern enastående säkerhet för ditt nätverk. Du kan vara trygg i vetskapen om att din data är skyddad mot potentiella hot. Oavsett om du streamar 4K-video, spelar online-spel eller ansluter smarta enheter som övervakningskameror och smarta högtalare, kommer Keenetic att hantera belastningen utan problem. Keenetic-routerns robusta prestanda och avancerade säkerhetsfunktioner ger dig en trygg och sömlös internetupplevelse i ditt hem.

Video-genomgång

I videon intill går vi igenom Keenetics routrar och deras funktioner och fördelar. Vi går igenom hur du förbättrar täckningen med hjälp av mesh, den senaste säkerhetsstandarden WPA3, IntelliQoS för optimering av nätverket samt deras mjukvara/app KeeneticOS.

Visar 8 produkter
kr
-
kr

Visar 8 produkter

Visa produkter: