Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers

ASUSTOR NAS

Med en NAS (Network Attached Storage) kan du bygga din egna virtuella lagringsenhet som nås av alla enheter som verkar inom det trådlösa nätverket. Du installerar själv hårddiskar i de platser som finns i den givna NAS:en och det är i dessa som all data sparas – allt från filmer, musik, dokument och mer. Till skillnad från de olika cloud-tjänster som finns att tillgå är en NAS mycket snabbare när det kommer till att för över och ta emot data. Detta eftersom den finns lokalt i ditt eget hem istället för en serverhall flera mil bort. Du kan även sätta upp din NAS så att den kan nås var helst en internetuppkoppling finns att tillgå – ett moln som du själv har full kontroll över. ASUSTORs egna teknologi EZ Connect låter dig göra detta genom mobilen. På så vis kan du nå och dela allt som du har sparat i lagringen, samt justera diverse inställningar och säkerhet.

Appar till din NAS

Genom ASUSTOR App Central har du möjligheten att ladda ner en hel del olika appar för både media och arbete. Spotify finns bland annat att tillgå här. Så om du har en prenumeration kan din NAS bli ett kraftfullt alternativ för att enkelt spela upp musik på en rad olika produkter.

Även Netflix är en populär app för ASUSTOR NAS, eftersom du då både får tillgång till dina egna filmer och serier, i kombination med Netflix utbud – allt i ett paket.

Spela upp ditt eget material

Plex Media Server låter dig spela upp musik, film och foton som finns lagrade på din NAS på allt från TV-apparater till datorer och även mobiltelefoner. Det användarvänliga gränssnittet låter dig snabbt sortera och välja bland alla dina filer.

Genom att streama ditt material via Plex till den givna plattformen kan du exempelvis se på film och serier i 4K Blu-Ray kvalitet, så länge du har tillgång till den typen av material. Eftersom Plex transkodar dina filer kommer de flesta formaten att stödjas. Du behöver alltså inte oroa dig för att något inte kommer spelas upp.

Visar 26 produkter
kr
-
kr

Visar 26 produkter

Visa produkter: