Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers

Astro Gaming

Astro Gaming har haft fingrarna med i stora delar av den utveckling som skett bland speltillbehör. Med sina headsets och handkontroller har de jobbat mot ett tydligt uppsatt mål: att leverera materialet och möjligheterna som dagens e-sportare kräver för att kunna prestera på den yttersta nivån. Att förbättra spelsporten helt enkelt.


Design och funktion

Deras produkter designas i San Francisco, Kalifornien och målet är inte bara att ta fram högkvalitativa verktyg till professionella spelare. Nu för tiden är det minst lika viktigt att se bra ut samtidigt som man presterar. Därför lägger Astro stor vikt på att skapa en image som tydligt är deras egen.


Valfrihet

En viktigt del för många spelare är möjligheten att själv justera sina redskap för att passa just deras behov. Deras modulära handkontroller är ett bra exempel på detta. Med dessa kan du byta ut spakarna, välja vart de ska sitta och ställa in de extra knapparna på baksidan av kontrollen.


Headseten i sin tur har utvecklats tillsammans med proffsen för att möta de tuffa krav som dessa professionella gamers ställer. Det trevliga med Astro är att deras tillbehör också fungerar till konsoler, vilket inte alltid är en självklarhet i dagsläget.

Visar 16 produkter
kr
-
kr

Visar 16 produkter