Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers

Meta VR Headset

Gör dig redo för nästa generation av spel med Meta VR-headsets. I utbudet hittar du allt från premiummodeller med den senaste tekniken, högre upplösningar och sofistikerade handkontroller som känner av dina händer – till portabla alternativ som låter dig ta med den virtuella världen vart du än är på väg.
Meta Quest 2

Oculus Quest 2 är ett kraftfullt headset med 50% högre upplösning än den första modellen. Quest 2 ställer inget krav på dator eller sladd för att använda. Med Quest 2 får du fullfjädrade handkontroller med en hel uppsättning knappar och spakar – samt fullständig rörelseigenkänning. Designen har också uppdaterats från Quest 1 med en lättare vikt och ett mer ergonomiskt spänne. Sensorerna på Quest låter dig dessutom uppleva VR i rumskala, något som tidigare krävt extra basstationer för att fungera.


Meta har utöver det lagt till handigenkänning utan några kontroller och möjligheten att koppla in Quest 2 i en dator via Meta Link kabeln. Detta för att dra nytta av den extra prestandan som en dator klarar av att leverera.


Elite Strap

Den ergonomiska remmen är utformad för Meta Quest 2, och genom att vrida på storlekshjulet kan du anpassa stabilitet och stöd. En flexibel rem ligger tätt mot huvudets baksida och bidrar till att fördela vikten, vilket möjliggör längre och bekvämare speltid.


Link Cable

Den här 5 meter långa USB-kabeln av modellen 3 Type-C ansluter ditt Quest eller Quest 2 till en kompatibel speldator, och du får åtkomst till ett brett utbud av VR-spel för datorn från det actionspäckade Meta Rift-biblioteket. En lätt och flexibel design ger bästa möjliga upplevelse. Innehåll, dator och VR-headset ingår inte.


Fit Pack

Det här paketet är utformat för Meta Quest 2 och innehåller ett par ljusblockerare samt två ansiktsdelar i olika bredd avsedda för olika ansiktsformer. Den bredare ansiktsdelen har mindre vaddering runt ansiktet för en bekvämare passform. Den smalare ansiktsdelen har mer vaddering, vilket ger mer struktur.