Smart säkerhet vid varje hörn

En ring av säkerhet runt ditt hem

Det hela börjar vid din huvudentré där en Video Doorbell kan se alla som hälsar på. Lägg sedan till smarta säkerhetskameror var du än kan tänkas behöva dem i form av Ring Security Cameras. När någon sedan ringer på dörrklockan eller triggar Rings rörelsesensorer kommer det plinga till i din telefon och dator. Du kommer då kunna svara direkt och se, höra och prata med personen som besöker ditt hem.


Dörrklockor med kamera

Med Ring kan du alltid vara redo att svara när någon knackar på dörren, oavsett om du är hemma eller inte. Allt du behöver är en telefon som kan ta emot video direkt från din dörrklocka. Du får en notis varje gång någon ringer på, och kan då välja att svara eller inte. Genom dörrklockans inbyggda mikrofon kan du sedan prata med besökaren och lösa det hela där och då.

Rings dörrklockor kommer i flera former och färger och kan därför passa med just ditt hus. Kombineras med fördel med andra smarta system som Alexa, Android och Mac.

Kamera med spotlight

Skydda varenda skrymsle och vrå av din tomt med Rings smarta säkerhetskameror. Spotlight-versionen kommer med inbyggda lampor som aktiveras när de känner av rörelser. De är trådlösa och spelar in i HD-kvalitet, så att ingenting undgår dess syn. Med den inbyggda tvåvägsmikrofonen kan du också höra allt som händer och prata tillbaka via din telefon, surfplatta eller dator.

Du kommer själv kunna ställa in vilka zoner som rörelsesensorn ska scanna av, och vid vilka tidpunkter. När den sedermera känner av något får du omedelbart en notifikation till dina valda plattformar. Förutom röst och video kommer du även ha tillgång till ett larm på 110 decibel, som du aktiverar för att skrämma bort inkräktare.

Med Ring är du alltid hemma och vaksam.

Kamera med floodlights

Med Floodlight får du två extra starka LED-lampor som aktiveras vid rörelse på din tomt. Rörelsesensorerna täcker en vinkel på 270 grader, och klarar därför också av att skydda alla möjliga hörn och vinklar av ditt hus. Förutom rörelser så kan den här versionen också känna igen föremål och personer.

Precis som med Spotlight-versionen kommer du även här ha tillgång till tvåvägsmikrofonen, larmet och notiserna. De extra starka lamporna gör att inspelningen blir snäppet vassare så att du inte missar någon detalj av vad som händer på din tomt. Med appen kan du dessutom kontrollera dina kameror och lampor och även zooma in för att fokusera på särskilt viktiga områden.

Filter

Produkter