R-Go Tools – Ergonomiska tillbehör

Tillverkaren R-Go Tools bygger ergonomiska datortillbehör för en hälsosam användarupplevelse. Kunskapen om ergonomi kommer ifrån tillverkarens grundare, R-Go Solutions, som länge varit kända för sitt arbete och kunskap inom området. Tillbehör från R-Go har som mål att leverera en ergonomisk upplevelse till en överkomlig prislapp med hög hållbarhet och en stilren design.

Produkterna från R-Go Tools tillverkas i möjlig mån av hållbart material och kan återvinnas. Hela kretsloppet tas i åtanke, från råmaterial till färdig produkt och återanvändning.

Deras produkter

Bland tillverkarens produkter återfinns bland annat delningsbara tangentbord, som du själv kan placera på ett bekvämt vis – både separerat och ihopsatt. Deras ergonomiska möss erbjuder ett naturligt vertikalt grepp som är skonsammare för både hand och handled. Dessa kommer både i olika storlekar och utformningar för höger- och vänsterhänta.

Slutligen erbjuder R-Go även ett utbud av monitorarmar. Dessa är byggda med robust, återvinningsbart material och låter dig justera dina skärmar i sidled, djup och höjdled. På så vis kan du hitta den perfekta positionen för din bekvämlighet.

Filter

Produkter