Roborock

Roborock erbjuder avancerade intelligenta robotdammsugare med bra räckvidd och precision. Med laser och flertalet sensorer i kombination med avancerad mjukvara kan du vara säker på att Roborock gör jobbet ordentligt.

Varje maskin är byggd med högkvalitativa material och är byggda med precision, vilket gör att maskinerna andas kvalitet.

Med appkontroll kan du skapa avancerad schemaläggning, göra inställningar, hålla koll på förbrukningsmaterial så som filter och borstar samt även sätta förbjudna zoner utan att behöva använda något fysiskt tillbehör.En revolutionerande nyhet inom robotrengöring

För att avlägsna intorkad smuts räcker det inte att dammsuga. Du måste skrubba. Roborock S7’s soniska vibrationsteknik skrubbar golv upp till 3 000 gånger per minut1. Den avlägsnar intorkad smuts som andra robotar kanske lämnar kvar, från kaffe till leriga fotavtryck och mycket annat. Med Roborocks första självlyftande mopp, får du en kraftfull moppning med en helt ny nivå av bekvämlighet.

Självtömmande laddningsstation

Med en självtommande laddningsstation kan du låta din S7+ städa ditt hem i upp till sex veckor utan att behöva tömma dammsugarpåsen.

Laddningsstationen indikerar automatiskt när dammbehållaren är full så att du alltid tömmer vid rätt tillfälle, och så sällan som möjligt. Om dammbehållaren saknas i laddningsstationen när robotdammsugaren dockar så fördröjs tömningen tills den är på plats igen.

Filter

Produkter