Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers

Roborock

Roborock erbjuder avancerade intelligenta robotdammsugare med bra räckvidd och precision. Med laser och flertalet sensorer i kombination med avancerad mjukvara kan du vara säker på att Roborock gör jobbet ordentligt.

Varje maskin är byggd med högkvalitativa material och är byggda med precision, vilket gör att maskinerna andas kvalitet.

Med appkontroll kan du skapa avancerad schemaläggning, göra inställningar, hålla koll på förbrukningsmaterial så som filter och borstar samt även sätta förbjudna zoner utan att behöva använda något fysiskt tillbehör.Enkel städning, enklare tömning

Roborock Q7 Max kombinerar allt det bästa ifrån tidigare generation, samt bygger vidare och förbättrar dessa. Med en sugkraft på upp till 4200Pa, mer än dubbelt så mycket som föregångaren S5 Max. Uppdaterad borste som står emot hårtrassel bättre än tidigare, en moppfunktion med 30 olika vattenflödesinställningar för olika typer av golv.

Sju veckor utan tömning

Städa ofta, töm sällan med Auto Empty Dock Pure.

Den självtömmande dockan hos Q7 Max+ tömmer din robot automatiskt i en 2.5L dammsugarpåse efter varje dammsugning. Dammsugarpåsen är full efter cirka 7 veckors normal användning, när det sker är det bara att byta ut den till en ny på några sekunder.

Robotdammsugare med självrengörande docka

Roborock S7 MaxV Ultra är den ultimata robotdammsugaren, byggd för att göra ditt liv enklare än någonsin. Den avancerade dockningsstationen har inte bara självtömningsfunktion, den rengör både robot och mopp, tömmer smutsvatten samt fyller på rent vatten. Dammsugarpåsen behöver du bara byta en gång var 7:e vecka under normal städning. Med en sugeffekt på 5100Pa plockar Roborock S7 MaxV Ultra upp det mesta i sin väg. Och med sin avancerade 3D-skanner undviker den de flesta föremålen i sin väg.

Visar 34 produkter
kr
-
kr

Visar 34 produkter