Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers

Dator­komponenter

Här hittar du alla komponenter du behöver för att bygga en dator. Vi erbjuder ett brett sortiment datordelar som passar allt från enklare kontorsdatorer till kraftfulla gamingdatorer och workstations.

Datorbyggaren gör det enkelt att välja delar

Vi rekommenderar varmt att använda vår Datorbyggare när du väljer datorkomponenter. Det är ett verktyg som hjälper dig hitta delar som passar de du redan valt. Du kan börja med vilken komponent du vill, så kommer Datorbyggaren automatiskt sortera fram kompatibla komponenter.

Vi kan montera datorn åt dig

Vill du ha alla fördelar av en egenbyggd dator, utan att behöva bygga den själv, kan vi bygga datorn åt dig. Du kan välja till vår monteringstjänst i Datorbyggaren, och lägger du till Windows kommer vi installera det åt dig.

Montera själv och lär dig mer

Föredrar du att bygga din dator själv kan vi tipsa om vår datorbyggarguide. I den går vi igenom hur du monterar en dator, steg för steg. Du hittar alla våra guider på inet.se/guider.

Tillbehör till datorn

Förutom alla datordelar du behöver erbjuder vi även ett brett sortiment skärmar och datortillbehör att komplettera ditt hemmakontor eller din gaminghörna med.