Cyberpunk 2077

Det nya spelet från de hyllade utvecklarna bakom spelen i The Witcher-serien. Den här gången tar CD Projekt Red klivet från de mörka fantasyskogarna till de neonbländade gatorna i Cyberpunk-universumets Night City. Iklä dig rollen som V, en laglös legoknekt du själv skräddarsyr in i minsta detalj – från utseende till cybernetiska förmågor.

RELEASE 10 DECEMBER 2020

Dina val påverkar

Som vanligt när det kommer till CD Projekt skapar du själv din egna story genom dina val under spelets gång. Allt du gör har konsekvenser, både i stunden och längre fram i tiden. Så välj dina ord, och handlingar, väl.

Möjligheterna att välja sin egen spelstil är stora i Cyberpunk 2077. Till skillnad från tidigare alster kombinerar deras senaste skapelse mekaniken från spel som Deus Ex och Dishonored med valmöjligheterna och rollspelandet som de är kända för.

Det innebär att du kan tackla varje situation på ett unikt vis. Är du en våldsam kulspruta, eller föredrar du en mer eftertänksam lösning? Utrusta dig med passande implantat och förmågor utifrån hur du vill spela Cyberpunk 2077.

En ny standard för grafik

Cyberpunk 2077 siktar på att bli ett av de mest imponerande spelen någonsin. Inte bara vad gäller grafiken, som ser allmänt trevlig ut med stöd för Ray Tracing och andra moderna tekniker, utan också i ren skala och detaljrikedom.

Förstapersonsperspektivet ger en helt annan närvaro, vilket CD Projekt utnyttjar genom att omsorgsfullt modellera Night City in på minsta konservburk. Trots detta är världen helt sömlös, samtidigt som laddningsskärmarna begränsas avsevärt.