Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers

BÄRBARA DATORER
I GeForce RTX™
30-SERIEN

THE ULTIMATE PLAY

NVIDIA® GeForce RTX™ 30-seriens GPU:er för bärbara datorer driver världens snabbaste bärbara datorer för spelare och innehållsskapare. De är byggda med Ampere - andra generationen av NVIDIAs RTX-arkitektur - för att ge dig den mest realistiska strålspårade grafiken och banbrytande AI-funktioner som NVIDIA DLSS. Dessutom frigör Max-Q-teknik kraften hos AI för att göra tunna, högpresterande bärbara datorer som är snabbare och bättre än någonsin.


Till produkterna

RTX. It's on.

ULTIMAT STRÅLSPÅRNING OCH AI

NVIDIA RTX är den mest avancerade plattformen för strålspårning och AI-teknik. Den revolutionerar hur vi spelar och skapar innehåll. RTX används i över 150 populära spel och appar för att leverera realistisk grafik med otroligt snabb prestanda eller banbrytande nya AI-funktioner som NVIDIA DLSS och NVIDIA Broadcast. RTX är den nya standarden.

FÅ SNABBARE PRESTANDA MED NVIDIA DLSS

MAXIMAL FPS. MAXIMAL KVALITET. MED KRAFTEN FRÅN AI.

Få en prestandaökning med NVIDIA DLSS (Deep Learning Super Sampling). AI-specialiserade Tensor-kärnor på GeForce RTX-GPU:er gör dina spel snabbare utan att kompromissa med bildkvaliteten. Därför kan du skruva upp inställningarna och upplösningen och få en ännu bättre visuell upplevelse.

* Videor inspelade i 4K på en stationär dator med GeForce RTX 30-serien.

MER UPPSLUKANDE UPPLEVELSER

Strålspårning simulerar hur ljus beter sig i den verkliga världen och skapar extremt realistisk och uppslukande grafik för spelare och innehållsskapare. GeForce RTX 30-serien har andra generationens RT-kärnor för maximal strålspårningsprestanda.


OPTIMERAD KRAFT OCH PRESTANDA

NVIDIA Max-Q är en serie tekniker som drivs av AI och optimerar bärbara datorer för att leverera hög prestanda i tunna formfaktorer.

Dynamic Boost använder AI för att automatiskt leverera den optimala kraften mellan GPU:n, GPU-minnet och CPU:n för att öka prestandan.

Battery Boost hittar den optimala balansen mellan GPU- och CPU-energiförbrukning, batteriurladdning, bildkvalitet och bildhastighet för längre batteritid.

Rapid Core Scaling skalar det optimala antalet kärnor och kör dem vid högre frekvenser, vilket ger mer prestanda åt krävande kreativt arbete och program inom naturvetenskap, teknologi, ingenjörskonst och matematik när du är på språng.

CPU Optimizer gör det möjligt för GPU:n att optimera prestandan, temperaturen och kraften hos CPU:n.

WhisperMode använder AI-drivna algoritmer för att hantera fläkthastighet i samverkan med CPU:n, GPU:n och systemets temperatur så att du får fantastisk akustik och bästa möjliga prestanda.

DLSS använder banbrytande AI-rendering till att tillhandahålla en massiv prestandaökning med maximal bildkvalitet utan att öka strömförbrukningen.

Advanced Optimus ger dig lång batteritid samt den flimmer- och avbrottsfria spelupplevelsen hos G-SYNC.

Resizable BAR gör att CPU:n kan komma åt hela GPU-bildbufferten samtidigt, vilket förbättrar prestandan i spel.

Optimal Playable Settings hittar den bästa balansen mellan prestanda och bildkvalitet. Därefter konfigureras personanpassade grafikinställningar automatiskt baserat på datorns GPU, CPU och bildskärm.

SEGER MÄTT I MILLISEKUNDER

NVIDIA Reflex ger dig den ultimata konkurrensfördelen. Lägsta möjliga latens. Bästa möjliga svarstid, som drivs av GeForce RTX 30-seriens bärbara datorer. Se dina måltavlor snabbare, reagera snabbare och öka siktets precision med hjälp av en revolutionerande teknikuppsättning som är byggd för att mäta och optimera systemets svarstid för tävlingsinriktade spel.

LÅT KREATIVITETEN FLÖDA

Ta dina kreativa projekt till en ny nivå med GeForce RTX 30-seriens GPU:er. Ger AI-acceleration för populära kreativa appar. Med stöd från NVIDIA Studio-plattformen med dedikerade drivrutiner och exklusiva verktyg. Och byggd för att prestera rekordsnabbt. Med GeForce RTX GPU:er får du prestandan att kunna göra ditt bästa, oavsett om du renderar avancerade 3D-scener, redigerar 8K-videor eller livestreamar med den bästa kodningen och bildkvaliteten.

BYGGD FÖR LIVESTREAMING

Dra uppmärksamheten till dig med otrolig grafik och smidig livestreaming utan avbrott. GeForce RTX 30-seriens GPU:er har avancerade streamingfunktioner tack vare NVIDIA Encoder (NVENC), som är konstruerad för att leverera häpnadsväckande prestanda och bildkvalitet. Dessutom får du med hjälp av exklusiva optimeringar av alla dina favoritstreamingappar möjlighet att ge dina tittare det allra bästa - varje gång.DIN AI-DRIVNA HEMMASTUDIO

NVIDIA Broadcast-appen förvandlar vilket rum som helst till en studio och tar dina livestreamar, röstchattar och videokonferenssamtal till nästa nivå tack vare kraftfulla AI-effekter som brusreducering, virtuell bakgrund med mera.

GAME READY-DRIVRUTINER

Med GeForce Game Ready-drivrutinerna får du den bästa upplevelsen av dina favoritspel. De finjusteras i samarbete med utvecklare och testas utförligt i tusentals maskinvarukonfigurationer för maximal prestanda och tillförlitlighet. Drivrutinerna gör också att du kan optimera spelinställningarna med ett enda klick och ger dig de senaste NVIDIA-teknikerna. Det kallar vi Game Ready.

UTRUSTAD FÖR STUDIER

GeForce RTX 30-seriens bärbara datorer klarar av de allra mest krävande kursuppgifterna inom såväl naturvetenskap, teknologi, ingenjörskonst, matematik och datavetenskap som AI, design och innehållsskapande. De snabbar upp arbetsbelastningar inom simulering, modellering och datavetenskap, vilket gör dem perfekta för studenter som behöver få ut mer av sin bärbara dator. De AI-drivna funktionerna för fjärrundervisning och samarbete gör det även enklare att hålla kontakten med föreläsare och klasskamrater. Arbeta snabbare, studera smartare och få ut mesta möjliga av din utbildning med GeForce.

YTTERLIGARE FUNKTIONER

g-sync-SKÄRMAR

NVIDIA® G-SYNC®-skärmar är utförligt testade för högsta standard. Få en smidig spelupplevelse utan flimmer med hög uppdateringsfrekvens för oöverträffad prestanda.

GEFORCE EXPERIENCE

Spela in och dela dina bästa spelögonblick med dina vänner. Håll dina drivrutiner uppdaterade och optimera dina spelinställningar. Med GeForce Experience kan du göra allt. Det är ett oumbärligt tillbehör till din bärbara GeForce-dator.

DIRECTX 12 ULTIMATE

Nu kan utvecklare lägga till ännu mer fantastiska grafikeffekter i Microsoft Windows-baserade datorspel. GeForce RTX-grafikkort med avancerade DX12-funktioner som strålspårning och VRS (variable rate shading) gör spelen mer levande med verklighetstrogna visuella effekter och snabbare bildhastigheter.

VIRTUELL VERKLIGHET

Grafiken med högst prestanda ger de smidigaste och mest uppslukande VR-upplevelserna.

ANSEL

Omvandla skärmbilder till konst med det här kraftfulla spelfotoläget som tar 360- och HDR-bilder samt bilder i superupplösning.

shadowplay

Nu kan du spela in och dela spelvideo och livestreams på YouTube, Twitch och Facebook. Med NVIDIA ShadowPlay™-teknik kan du sända med minimal prestandapåverkan, så att du aldrig missar ett enda ögonblick i dina spel.

© 2022 NVIDIA Corporation. NVIDIA, NVIDIA-logotypen, GeForce, GeForce Experience, GeForce RTX och G-SYNC är registrerade varumärken och/eller varumärken som tillhör NVIDIA Corporation i USA och andra länder. Alla andra varumärken och upphovsrätter tillhör respektive ägare.

Visar 1 produkter

Visar 1 produkter

Visa produkter: