RTX. IT’S ON.

BÄRBARA SPELDATORER MED GEFORCE

Otroligt snabb och tyst prestanda. Strålspårning i realtid och AI. Och en smidighet som endast kan uppnås med en av världens tunnaste och lättaste designer. Det är allt du önskar dig för att få ut max av ditt spelande. Och det får du endast i bärbara speldatorer med GeForce RTX.

NVIDIA TURING

GeForce RTX-grafikkort drivs av Turing™ GPU-arkitekturen och den banbrytande RTX-plattformen. Tack vare strålspårning i realtid och AI kan du räkna med de snabbaste och mest realistiska upplevelserna.

UPP TILL

6X

SNABBARE PRESTANDA

STRÅLSPÅRNING

I REALTID

I SPEL

DEN SENASTE

AI-FÖRBÄTTRAD

GRAFIK


VÄRLDENS FÖRSTA BÄRBARA SPELDATOR MED STRÅLSPÅRNING

Strålspårning förändrar hur du kommer att uppleva dina favoritspel för alltid. Det simulerar ljusets verkliga beteende för att skapa en återgivning av högsta kvalitet i de mest visuellt krävande spelen. Fantastiskt.
GEFORCE MAX-Q DESIGN

Få en av världens snabbaste och tystaste bärbara datorer – utan att offra prestanda. Allt i en otroligt smidig design som du faktiskt får plats med i knät. Det här är GeForce RTX-spelande när det är som bäst.

REVOLUTIONERANDE INNOVATION

NVIDIA G-SYNC™

Få en smidig, flimmerfri spelupplevelse med en uppdateringshastighet på upp till 144 Hz. Det här är den ultimata spelskärmen och den perfekta utrustningen för gaming-entusiaster.

TYST LÄGE

Nu kommer din strömanslutna bärbara dator att vara tystare när du spelar. Det här läget ändrar spelets bildhastighet samtidigt som grafikinställningarna optimeras för bästa balans mellan strömförbrukning och effektivitet.

BATTERY BOOST

Lämna laddaren och spela på resan. NVIDIA Battery Boost™ ger den prestanda och förlängda batteritid du behöver för att besegra motståndarna.

NVIDIA SHADOWPLAY™

Spela in och dela spelvideor, skärmbilder och livestreams i hög kvalitet med dina vänner.

NVIDIA ANSEL

Omvandla skärmbilder till konst med det här kraftfulla spelfotoläget som tar 360-gradersbilder och HDR-bilder samt bilder i superupplösning.

GAME READY-DRIVRUTINER

Få högsta möjliga prestanda och en supersmidig upplevelse från ögonblicket du börjar spela.

4K

Upplev den ultimata spelupplevelsen med GeForce RTX och se varenda liten detalj i de största spelen på marknaden.

VIRTUELL VERKLIGHET

Genom att kombinera avancerad VR-rendering, strålspårning i realtid och AI tar GeForce RTX VR till en ny nivå av realism.

© 2018 NVIDIA Corporation. Med ensamrätt. NVIDIA, NVIDIA-logotypen, GeForce, GeForce RTX, G-sync, NVIDIA Battery Boost, NVIDIA Turing och ShadowPlay är registrerade varumärken och/eller varumärken som tillhör NVIDIA Corporation i USA och andra länder.