RTX. IT’S ON.

Bärbara speldatorer med GeForce

Laptops med GeForce RTX är ultimata spelmonster med de senaste, kraftfulla komponenterna som möjliggör realistisk grafik. Allt i en tunn förpackning.

Strålspårning

Upplev dagens storspel som aldrig förr genom strålspårning i realtid. Detta tillsammans med AI och programmerbara shaders ger upphov till extrem prestanda och verklighetstrogen grafik. RTX. It’s On.

DLSS

Ge din spelprestanda en extra boost genom AI med NVIDIA DLSS. Endast med NVIDIA GeForce RTX.

DX12 Ultimate

Den nya standarden för nästa generations spel. Med DX12 Ultimate får du en högre nivå av realism och prestanda genom tekniker som strålspårning, variable rate shading, mesh shaders och mer.

Med Geforce RTX är du redo för de mest avancerade och grafiskt krävande PC-spelen.

NVIDIA® G-SYNC®

Nvidia testar sina skärmar enligt tydliga och hårda standarder. Allt för att skapa en mjuk, immersiv upplevelse fri från tearing. Det ger dig en stabil bilduppdatering oavsett frekvens, en oslagbar upplevelse. Det gäller för alla spel, oavsett vad.

Max-Q

Nvidias innovative lösning för att skapa världens tunnaste gaming laptops, utan att tumma på prestandan, snabbheten eller ljudnivån. Max-Q utgör punkten där prestanda per W är som högst, vilket ger ett effektivare grafikkort som drar mindre ström och är lättare att kyla.

På så vis får du en laptop du kan spela med i knät.


Revolutionerande innovation

Tyst läge

Nu kommer din strömanslutna bärbara dator att vara tystare när du spelar. Det här läget ändrar spelets bildhastighet samtidigt som grafikinställningarna optimeras för bästa balans mellan strömförbrukning och effektivitet.

Battery boost

Lämna laddaren och spela på resan. NVIDIA Battery Boost™ ger den prestanda och förlängda batteritid du behöver för att besegra motståndarna.

Nvidia Shadowplay™

Spela in och dela spelvideor, skärmbilder och livestreams i hög kvalitet med dina vänner.

Nvidia Ansel

Omvandla skärmbilder till konst med det här kraftfulla spelfotoläget som tar 360-gradersbilder och HDR-bilder samt bilder i superupplösning.

Game Ready-drivrutiner

Få högsta möjliga prestanda och en supersmidig upplevelse från ögonblicket du börjar spela.

4K

Upplev den ultimata spelupplevelsen med GeForce RTX och se varenda liten detalj i de största spelen på marknaden.

Virtuell verklighet

Genom att kombinera avancerad VR-rendering, strålspårning i realtid och AI tar GeForce RTX VR till en ny nivå av realism.

© 2018 NVIDIA Corporation. Med ensamrätt. NVIDIA, NVIDIA-logotypen, GeForce, GeForce RTX, G-sync, NVIDIA Battery Boost, NVIDIA Turing och ShadowPlay är registrerade varumärken och/eller varumärken som tillhör NVIDIA Corporation i USA och andra länder.

Produkter